Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
emilxman napisał(a):Witam,
Mam możliwość zakupu Mustanga Rocznik 66 z rozbitym bokiem i przodem
Po oględzinach widać że do wymiany prawy przedni błotnik, maska, reflektor, kierunkowskaz, koło, drzwi jeśli nie da się wyklepać i chromowana ozdoba zderzaka . Mechanik sprawdził na podnośniku rama jest cała.
Środek jest idealnie zadbany
Cena to 17,500zł i tutaj rodzi się pytanie kupuję od osoby prywatnej Pan koło 70 który twierdzi że dla niego to już za dużo roboty.
Orientuje się ktoś ile renowacja takiego wozu może kosztować?
Mechanik ocenił na +/- 15 tysięcy. Ale może ktoś z forumowiczów robił/ma takie auto
Wiesz co, słabo się znam na rynku klasyków ale wydaje mi się, że w salonie zrobią tylko wielkie oczy i przez najbliższy kwartał będą o Tobie opowiadać kawały między sobą W salonach nie mają takich rzeczyemilxman napisał(a):Podjadę zapytam jeszcze w salonie Forda jak z częściami do tego rocznika
mike1735 napisał(a):Wiesz co, słabo się znam na rynku klasyków ale wydaje mi się, że w salonie zrobią tylko wielkie oczy i przez najbliższy kwartał będą o Tobie opowiadać kawały między sobą W salonach nie mają takich rzeczy
Baza z danymi technicznymi samochodów marki FORD. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne FORD