Ford, Opel, Honda czy Bmw?

Który samochód jest najlepszy?

Honda Crx Del Sol
7
37%
Bmw E36 Coupe
9
47%
Opel Tigra
2
11%
Ford Puma
1
5%
Razem głosów : 19

26 Lut 2009, 23:50

Ja zdecydowanie polecam HONDE, sam takową posiadam nie jest to CRX del sol ale mi się on marzy.... od 2 lat posiadam Honde civic z 94 roku 1.3 16v 75km nie jest to demon prędkości ale daję troszkę frajdy z jazdy.W dzisiejszych czasach części do Hondy nie są tak bardzo drogie ja u siebie przez 2 lata wymieniłem tylko pasek rozrządu(od razu po zakupie) klocki hamulcowe i gumy przegubów( sorki może źle to napisałem) łącznie zmieściłem się w ok 500zł. Do dzisiaj Hanna jeździ jak złoto, na początku może odstraszyć to że siedzi się bardzoooooo nisko ale to kwestia przyzwyczajenia oraz kwestia dobrego ustawienia fotela i lusterek.
mijasso
Nowicjusz
Awatar użytkownika

28 Lut 2009, 22:27

Moj znajomy miał Forda Oriona,stary jak swiat,wybierał sie nim do Włoch,ja sie go pytałem ty chcesz tym jechać?Za samochod nie dałbym zlotowki,to był Diesel,ile miał przejechane,nie wiem ale chyba nie mało ,po prostu wygladal jak szmelc,nie wiem jak Austriaccy celnicy go puscili,był tam ponad rok,wrocił tym samochodem,nigdy sie mu tam nie zepsuł,ja sie tym samochodem przewiozłem z ciekawosci ,nie trzymał chyba,zaden amortyzator a tym samochodem sie jechalo calkiem nieżle,byłem zaskoczony,dlatego ja nie powiem nigdy ,że Ford jest g...o wort zreszta Panowie Focus wy....ał Audi A3 swego czasu.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

28 Lut 2009, 22:50

BMW to komfort z jazdy a i depnąć jest czym jeśli silnik ma przynajmniej te 140 kucy.do tego ładnie wygladaja jak dla mnie.
matttias1234
Zaawansowany

Miejscowość: Dolnyśląsk

03 Mar 2009, 12:46

mnie w fordach podoba się zawieszenie, w zakręcie to jest bajka, żadna inna marka mi tak pod tym względem nie pasuje. Ja mam jeszcze napęd na tył i jest po prostu bajecznie, jednie jakaś nowsza Beemka może pod tym względem konkurować z Fordem.
karlone
Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...