Siemanko! Zarejestrowałem się w sumie żeby tylko powiedzieć że jestem właścicielem Forda Probe II 2.5 V6 kupiłem go w zeszłym roku w Żaganiu we wrześniu w Polsce dałem za niego 5500PLN. Początkowo był za 6k ale zjechałem. Wiesz oponki itd. Moja "żonka" jak to mówię na żabkę
![Wink ;)]()
jest bardzo wytrzymałym samochodem dla sprawdzenia czy ma dobry silnik wyjachałem na autobane 240kmh na budziku przez 3 godziny z Dolnośląskiego do Bremen do rodziny. Oczywiście od razu jak go kupiłem. Zajmuje się właśnie zawieszeniem korzystam z części zamiennych ale tylko japońskie i są tanie naprawdę. Jak byś się rozglądał za autkiem to patrz na to czy silnik jest na oleju 5w30 to jest ważne bo to cholernie dynamiczny silnik bądź ewentualnie na 10w40.
![Wink ;)]()
Tam nie może być minerał szkoda silniczka. Auto wywala na mordkę każdego golfa vr6 próbowałem wiem.
![Wink ;)]()
Na lato planuje wstawić turbinę żeby go podrasować i titanium exhaust brzmi jak ferrari. Jak masz pytania to odpowiem pisz na 4646464 moje gg. Jestem z okolic trójmiasta i jeździ tutaj tylko kilka takich autek. Więc unikat. no i ten dźwięk. A tak apropo to mi pali na trasie 9,5 około, miasto 10-11, a jak wariujesz do 16 ale to już do odcięcia zapłonu
![Wink ;)]()
Pozdrawiam!! Mam nadzieję że się odezwiesz powiększył byś elitarny klub forda probe.