Siemanko! Zarejestrowałem się w sumie żeby tylko powiedzieć że jestem właścicielem Forda Probe II 2.5 V6 kupiłem go w zeszłym roku w Żaganiu we wrześniu w Polsce dałem za niego 5500PLN. Początkowo był za 6k ale zjechałem. Wiesz oponki itd. Moja "żonka" jak to mówię na żabkę
jest bardzo wytrzymałym samochodem dla sprawdzenia czy ma dobry silnik wyjachałem na autobane 240kmh na budziku przez 3 godziny z Dolnośląskiego do Bremen do rodziny. Oczywiście od razu jak go kupiłem. Zajmuje się właśnie zawieszeniem korzystam z części zamiennych ale tylko japońskie i są tanie naprawdę. Jak byś się rozglądał za autkiem to patrz na to czy silnik jest na oleju 5w30 to jest ważne bo to cholernie dynamiczny silnik bądź ewentualnie na 10w40.
Tam nie może być minerał szkoda silniczka. Auto wywala na mordkę każdego golfa vr6 próbowałem wiem.
Na lato planuje wstawić turbinę żeby go podrasować i titanium exhaust brzmi jak ferrari. Jak masz pytania to odpowiem pisz na 4646464 moje gg. Jestem z okolic trójmiasta i jeździ tutaj tylko kilka takich autek. Więc unikat. no i ten dźwięk. A tak apropo to mi pali na trasie 9,5 około, miasto 10-11, a jak wariujesz do 16 ale to już do odcięcia zapłonu
Pozdrawiam!! Mam nadzieję że się odezwiesz powiększył byś elitarny klub forda probe.