Forum a zycie

07 Kwi 2008, 18:10

jaki wpływ ma na was nasze forum ?? dokładniej jak często wchodzicie ile czasu spędzacie oraz jaki macie stosunki do postów ( czy sie denerwujecie czy raczej na miękko to bierzecie ) :D
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige

07 Kwi 2008, 18:33

Ja ostatnio dawno nie byłem na forum ale teraz nadrabiam :) co do postów, to nawet nie wchodzę w te, o których nic nie wiem. Siedzę, dopóki nie przeczytam wszystkich postów, w których mogę coś wnieść. Nienawidzę tylko tego, jak ktoś wstawia 2 takie same topik'i w 2 innych działach. Od razu bym takich usuwał, jakbym tylko mógł :D a wpływ na mnie ma taki, że mogę przed innymi pochwalić się trochę moją wiedzą (zaczerpniętą z naszego forum :) )
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

07 Kwi 2008, 22:44

JA wchodzę na forum dla przyjemności w wolnym czasie a nie zarywam nocki zeby odpisać odrazu na napisany post i wypowiedz żeby mieć postów jak najwięcej :twisted:
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

07 Kwi 2008, 23:11

Ja na tym forum spędzam dużo mojego czasu wolnego....wiele się nauczyłem i chce sie dalej uczyć ....chce również sie dzielić moimi doświadczeniami....
ale nie lubię jak ktoś mi daje ostrzeżenie tylko dla tego że moderator mnie obraził.... ( niesprawiedliwe :cry: ) ....
Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą a tuning podstawą ;-)
conest997
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 4
Miejscowość: Olsztyn
Auto: BMW E36 coupe 2.0 170 km

08 Kwi 2008, 11:53

traktuje to jako odstresowanie się:]wszystko biore na luzie.Nie traktuje tego jako miejsca gdzie mam się wykazać...
michalmanu
Zaawansowany

Miejscowość: Silesia

08 Kwi 2008, 11:55

A ja bardzo lubię nasze forum i z ochotą tu zaglądam, jak tylko mam chwilkę czasu.

P.S.
conest997 napisał(a):ale nie lubię jak ktoś mi daje ostrzeżenie tylko dla tego że moderator mnie obraził.... ( niesprawiedliwe :cry: ) ....

Grzeczne zwrócenie komuś uwagi uważasz za obrażanie? Hmmm.....
Uważaj na swoją pisownię, bo zaczynasz stąpać po niepewnym gruncie - to taka moja dobra rada, a NIE obrażanie.
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

08 Kwi 2008, 11:57

conest997 napisał(a):Ja na tym forum spędzam dużo mojego czasu wolnego....wiele się nauczyłem i chce sie dalej uczyć ....chce również sie dzielić moimi doświadczeniami....
ale nie lubię jak ktoś mi daje ostrzeżenie tylko dla tego że moderator mnie obraził.... ( niesprawiedliwe :cry: ) ....

tak z ciekawości-Nie masz pracy,szkoły?że się tak tym forum przejmujesz:]
michalmanu
Zaawansowany

Miejscowość: Silesia

15 Kwi 2008, 23:23

Endrju napisał(a):JA wchodzę na forum dla przyjemności w wolnym czasie a nie zarywam nocki zeby odpisać odrazu na napisany post i wypowiedz żeby mieć postów jak najwięcej :twisted:

A mi się wydaję, że jest inaczej...
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

15 Kwi 2008, 23:44

a ja jestem codziennie po n razy dziennie :D i tak przeglądam i zastanawiam sie czemu niektórzy szukają dziury w całym ... widać nie jestem zbyt bystry bo nie wiem czemu 8)
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige

16 Kwi 2008, 12:56

odwiedzam forum kilka razy dziennie tak dla rozrywki wrzucam na luz i czytam bardzo ciekawe lub mniej posty:)
"Lepiej słabym autem jeździć na 100% niż najlepszym na 20%"
Hubertusss
Początkujący

Miejscowość: Radom

16 Kwi 2008, 14:50

W tematach gdzie jest pytanie i znam na nie odpowiedź (albo taki mi się przynajmniej wydaje ;)) odpowiadam. Tam gdzie nie mam zdania, czytam i albo nie wracam już do danego wątku, albo czytam, aby się dowiedzieć.

Forum jest jakby dopełnieniem zainteresowania jakim są samochody. W końcu nie mając żadnych podstaw trudno tu się odnaleźć, no nie?
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

16 Kwi 2008, 15:20

Piter napisał(a):
Endrju napisał(a):JA wchodzę na forum dla przyjemności w wolnym czasie a nie zarywam nocki zeby odpisać odrazu na napisany post i wypowiedz żeby mieć postów jak najwięcej :twisted:

A mi się wydaję, że jest inaczej...

to jesteś w błędzie;] Ja to nie ty
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

17 Kwi 2008, 08:29

@Endrju i @Piter - może po prostu spotkajcie się na ubitej ziemi i tam uzgodnijcie który z Was to jest ja a kto jest ty...
:mrgreen:

A ja bywam w tzw. wolnych chwilach... A czasem nie mam takich przez kilka dni z rzędu... I już... ;)
Pozdr
fourup
Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
fourup
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków, Słomniki
Prawo jazdy: 08 01 1999
Auto: Mercedes S124 250D
Silnik: OM602
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1990

17 Kwi 2008, 21:17

fourup napisał(a):@Endrju i @Piter - może po prostu spotkajcie się na ubitej ziemi i tam uzgodnijcie który z Was to jest ja a kto jest ty...

A ja bywam w tzw. wolnych chwilach... A czasem nie mam takich przez kilka dni z rzędu... I już... ;)

Jak tak załatwiasz wszystkie swoje sprawy, to życzę powodzenia...
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

20 Kwi 2008, 17:13

Piter napisał(a):
fourup napisał(a):@Endrju i @Piter - może po prostu spotkajcie się na ubitej ziemi i tam uzgodnijcie który z Was to jest ja a kto jest ty...

Jak tak załatwiasz wszystkie swoje sprawy, to życzę powodzenia...

Nie wiem, czy mi się wydaje, czy się czepiasz?
A może jedno i drugie: wydaje mi się, że się czepiasz?

Niee... To tylko zwidy - znowu pewnie jakiegoś świństwa do papierosów dosypali, albo pomylili tytoń z tym, co z Holandii przyszedł... :mrgreen:
Pozdr
fourup
Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
fourup
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków, Słomniki
Prawo jazdy: 08 01 1999
Auto: Mercedes S124 250D
Silnik: OM602
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1990