REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
conest997 napisał(a):ale nie lubię jak ktoś mi daje ostrzeżenie tylko dla tego że moderator mnie obraził.... ( niesprawiedliwe ) ....
conest997 napisał(a):Ja na tym forum spędzam dużo mojego czasu wolnego....wiele się nauczyłem i chce sie dalej uczyć ....chce również sie dzielić moimi doświadczeniami....
ale nie lubię jak ktoś mi daje ostrzeżenie tylko dla tego że moderator mnie obraził.... ( niesprawiedliwe ) ....
Endrju napisał(a):JA wchodzę na forum dla przyjemności w wolnym czasie a nie zarywam nocki zeby odpisać odrazu na napisany post i wypowiedz żeby mieć postów jak najwięcej
Piter napisał(a):Endrju napisał(a):JA wchodzę na forum dla przyjemności w wolnym czasie a nie zarywam nocki zeby odpisać odrazu na napisany post i wypowiedz żeby mieć postów jak najwięcej
A mi się wydaję, że jest inaczej...
fourup napisał(a):@Endrju i @Piter - może po prostu spotkajcie się na ubitej ziemi i tam uzgodnijcie który z Was to jest ja a kto jest ty...
A ja bywam w tzw. wolnych chwilach... A czasem nie mam takich przez kilka dni z rzędu... I już...
Piter napisał(a):fourup napisał(a):@Endrju i @Piter - może po prostu spotkajcie się na ubitej ziemi i tam uzgodnijcie który z Was to jest ja a kto jest ty...
A ja bywam w tzw. wolnych chwilach... A czasem nie mam takich przez kilka dni z rzędu... I już...
Jak tak załatwiasz wszystkie swoje sprawy, to życzę powodzenia...