Forum się rozkręca

17 Mar 2008, 16:12

Owszem owszem. To z tymi 30dniami to tylko taki był przykład. Oczywiście lepiej to wygląda z tego punktu przekraczania progu XX postów. Oczywiście jeśli ktoś będzie miał przerwę w dostawie internetu może poinformować o tym kogoś przed tym faktem, no chyba że straci internet nie ze swojej łaski.
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

17 Mar 2008, 22:46

Jak miło tak poczytać te wasze wypowiedzi, ale forum rozkręca się głównie dzięki Wam i pomocy innym. Pisząc sensownie na temat możemy liczyć na coraz lepsze statystyki i zaufanie innych użytkowników.

Jeżeli chodzi o usuwanie nie aktywnych kont to na pewno się tym zajmę tylko opracuję jakiś schemat według którego będzie to realizowane.
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

17 Mar 2008, 23:30

SuperFly napisał(a):Nie chcę tu nikogo obrażać ale zauważyłem, że wasza trójka często pisze obok siebie... Rzadko z sensem :) PZDR.

A Ty kolego piszesz coś sensownego? Sorry, ale czasem też trzeba prowadzić luźne gadki i wpisywać się w dziale np. Na wesoło... po to on jest, jak do tej pory napisałem o wiele więcej sensownych rzeczy niż Ty kolego, sam nic nie piszesz, a czepiasz się do innych...relax kolego relax Pozdro
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

18 Mar 2008, 03:34

Ja traktuję to forum raczej jako stronkę z której mogę się czegoś dowiedzieć i stąd się bierze to, że "nic nie piszę". Z pewnością napisałeś więcej sensownych... A tych drugich? :) . Naprawdę nie chcę się kłócić ani czepiać, chodziło mi głównie o posty typu: "Idziemy ostro", "Także popieram:P", "I tak ma byc". Sam nie piszę dużo bo nie mam tyle do powiedzenia, udzielam się najczęściej w off topic czy na wesoło :) ale piszę coś więcej. Pzepraszam jeśli Cię zdenerwowałem i za OT ale musiałem się wytlumaczyć.
Susza tłumi, zagłusza, wywija i o dno wali... Zachwiany... Zachwiany...
SuperFly
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: brać hajs?

18 Mar 2008, 18:47

Spoko, ale jak chcesz następnym razem po kimś pojeździć to sam bądź ok. Pozdrawiam :)
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

19 Mar 2008, 10:07

Za usuwaniem kont z licznikiem mającym 0 postów, jestem ZA - jeśli ktoś chce tylko czytać forum, a ma dostęp do wszystkich for bez logowania się - to nie musi specjalnie się rejestrować.
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Odśnieżanie i odladzanie samochodu
    W zimie dokładne oczyszczenie auta ze śniegu i lodu ma ogromne znaczenie. Jazda samochodem przypominającym igloo lub z zaparowanymi szybami jest niebezpieczna, a w dodatku grozi mandatem. Po intensywnych opadach śniegu na ...
    Zmiany w przepisach
    Od dnia 5 grudnia 2020, w życie wchodzą zmiany w przepisach dotyczących kierowców i właścicieli samochodów. - Tablice rejestracyjne / miejsce na pieczątkę podczas OBT / Prawo Jazdy / rejestracja pojazdu.

22 Sie 2008, 19:46

Ja sie na tym nieznam ale naprawde podoba mi sie to Forum
heniusuperleniu
Nowicjusz

Miejscowość: Slask

13 Wrz 2008, 19:09

Niekatywne konta powinny być usuwane po roku. Myślę że to czas odpowiedni na odwiedzenie. Warto również przed usunięciem przypomnieć użytkownikowi e-mailem, że zarejestrował się na tym forum, a jeśli nie zamierza z niego korzystać poinformać, że za 30 dni zostanie skasowane. Wydaje mi się, że takie rozwiązanie jest w porządku.
rally_jf
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

13 Wrz 2008, 22:43

rally_jf napisał(a):Niekatywne konta powinny być usuwane po roku. Myślę że to czas odpowiedni na odwiedzenie. Warto również przed usunięciem przypomnieć użytkownikowi e-mailem, że zarejestrował się na tym forum, a jeśli nie zamierza z niego korzystać poinformać, że za 30 dni zostanie skasowane. Wydaje mi się, że takie rozwiązanie jest w porządku.

Dobry pomysł, ale musiałoby to się odbywać automatycznie w przypadku każdego użytkownika, który ma 0 postów, bo Admin nie wiem czy chciałbym każdego indywidualnie rozliczać z czasu i postów. Dobry pomysł. Pozdrawiam
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

02 Lis 2008, 09:24

Wysyłajcie wszystkim z listy gg list do głosowania na nasze forum, a wrócimy na 1 miejsce...zobaczycie ile głosów przybędzie...nie zapomnijcie też sami głosować na nasze forum :) Pozdrawiam
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

02 Lis 2008, 10:17

A możesz przypomnieć gdzie mamy klikać?
rally_jf
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

02 Lis 2008, 10:27

Ja wysłałem coś takiego do ponad 100 osób, pewnie nie wszyscy zagłosują, ale na bank część z nich:

"zagłosuj: http://motoryzacja.toplista.pl/?we=xartekx
dzięki :)"

Pozdrawiam
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

02 Lis 2008, 15:35

Dużo ludzi tworzy tylko konta bo ma jakiś problem np. chce kupić auto albo ma problem ze swoim samochodem. Jak dla mnie powinny być konta zwykłe i tymczasowe. Jeśli ktoś chce tylko porad i nie będzie dalej uczestniczył w żuciu forum to wybiera takie konto które funkcjonuje np. 30 dni, a jeśli chce zostać z nami dłużej to normalne. Co wy na to?
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

02 Lis 2008, 17:11

Witam Panów i Panie :D
raban
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Płock okolice

02 Lis 2008, 19:15

Piter napisał(a):Ja wysłałem coś takiego do ponad 100 osób, pewnie nie wszyscy zagłosują, ale na bank część z nich:

"zagłosuj: http://motoryzacja.toplista.pl/?we=xartekx
dzięki :)"

Pozdrawiam

Głosujmy żeby chociaż utrzymać 5 pozycję, bo tylko pierwszych pięć jest promowanych :)
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda