REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Dishman napisał(a):luksky napisał(a):Po co wogole kruszyc kopie jak powszechnie wiadomo że nic z tego nie wyniknie.
Po co żyć, jak się umrze? Po co pracować, jak to i tak nic nie da? Najlepiej powiedzieć, że wszyscy wokoło to złodzieje i nic nie robić. Ot, mentalność Polaka, no bo po co coś robić, skoro i tak się nie uda?
Dishman napisał(a):A jak na czas remontu ustawią ograniczenie do 30 km/h, remont się skończył, a ograniczenie dalej jest, to wytłumacz mi o co tu chodzi?
luksky napisał(a):Ale co robisz w tym celu? konkretne przyklady a nie ogolnodostepne frazesy.
Dishman napisał(a):podpierasz sie przykladem ktory zastosowano pierwszy raz na forum lata temu, nikt nic nowego nie potrafi wymyślec tylko ciągle jedno i to samo - ilez można kopiowac czyjeś pomysły?
a jego realnośc mozna poddac pod wątpliwość.
luksky napisał(a):Widzisz, jako jednostka mozna zrobic bardzo wiele. Nie tak bardzo dawno, bo raptem dwadzieścia kilka lat temu byłem świadkiem jak ludzie po podwyżce cen mięsa i cukru wyszli na ulicę i zrobili niezłą jadkę.
Dishman napisał(a):luksky napisał(a):Siedlce, ul. Terespolska na wysokości Polimex-Mostostal. Zapraszam, sam się przekonasz.
... .
Dishman napisał(a):
Bo to działa na zasadzie, że ja wylewam swoje żale i ktoś inny też i nagle się okazuje, że jest nas wielu a w ilości siła. Ty nie chcesz gadać, więc siłą rzeczy z nikim się nie dogadasz i chyba o takim ciotowatym społeczeństwie piszesz.
Maki napisał(a):Powinny zniknąc mandaty za 200-500zł. Za przekroczenie powinno od razu sie przywalić po 2-3 tysiace zł.
Znalazł się ten który sumiennie przestrzega przepisów. Kierowca od siedmiu boleści.
luksky napisał(a):Biadoleniem iz chcesz czteropasmowe drogi nie wiele zdziałasz, ale chcesz bezpiecznie dojechać do domu do rodziny. Zdecyduj się.....
Dishman napisał(a):luksky napisał(a):Biadoleniem iz chcesz czteropasmowe drogi nie wiele zdziałasz, ale chcesz bezpiecznie dojechać do domu do rodziny. Zdecyduj się.....
Biadoleniem mogę kogoś uświadomić, że kasa na autostrady w Polsce jest! Tak, naprawdę mamy pieniądze na budowanie autostrad! Jeden argument nierobów w samorządach i rządach obalony, pora na kolejne.
Uważasz, że spokojna i powolna jazda zapewni Ci bezpieczeństwo na drodze?