REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
szybki napisał(a):jimnego caly silnik z osprzętem 700zł hmmm ciekawe czemu
88Dzibril88 napisał(a):normy spalania ma takie że nowego modelu jest zakaz sprzedaży w większości EU albo całej bo na za duże spalanie jak na małe auto. 70% auto będzie siedząc w mieście więc bym się zakatował nim i jego w spalaniu i w samej kulturze jazdy bo na półbiegi w manuału z tego co wiem. Jimmy piękne auto, ale bardziej dla kogoś kto szuka stricte terenówki i jazdy for fun...
Invi napisał(a):Ojciec kilka tygodni temu sprawił sobie vitare i mavericka z zarżniętymi silnikami. Silnik do vitary kupiony na palenie bez osprzętu za 1200 okazał się kompletnym śmieciem (a wzięty od firmy, która handluje wyłącznie częściami do terenówek) więc nawet nie chce wiedzieć ile jest warty taki za 700 z osprzętem
szybki napisał(a):Piszesz o mavericku niech zgadne 2,3?
Invi napisał(a): bo grzebie sam zmieści się w 5k, do wycieczek po okolicy wystarczy.
Invi napisał(a): maverick to stary trupek 2.4. A że 2.3 jest jaki jest i za bardzo nie ma go czym naprawiać to jestem świadomy
w takim razie zwracam honor, zapomniałem o tym88Dzibril88 napisał(a):Mike nie trzymany się sztywno, już wcześniej pisałem po waszych komentarzach