Freelander 1,8

21 Kwi 2011, 20:36

witam wszystkich czytajacych. :lol: Jest to jedyne forym gdzie ludzie czytaja i maja w d... czyjes pytania. Jestem zalogowany na roznych forach ale to samochodowe przeskakuje wszystko. zpytaj sie ocos a odpowiec dostaniesz jak auto bedzie pelnoletnie. :mrgreen:
wojt750118
Nowicjusz

Miejscowość: NORGE-GDAŃSK

22 Kwi 2011, 09:42

Przesunąłem ten temat do tego działu, ponieważ dotyczy on funkcjonowania forum.
Dziwisz się, że mało osób ci odpisuje? Ja się nie dziwię... Tak jak ty traktujesz forumowiczów, tak oni traktują ciebie.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

22 Kwi 2011, 15:38

wojt750118 napisał(a): Jest to jedyne forym gdzie ludzie czytaja i maja w d... czyjes pytania.

No cóż... wiesz... tak to już bywa :mrgreen:
wojt750118 napisał(a): zpytaj sie ocos a odpowiec dostaniesz jak auto bedzie pelnoletnie. :mrgreen:

Nikt nie jest tutaj w pracy, nikt nie musi Ci udzielać rad. Jeżeli to robi to znaczy, że chce i umie Ci odpowiedzieć.

Generalnie rozumiem Twój tok myślenia, ale na tym się to kończy :cool:
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

25 Kwi 2011, 22:40

wojt750118, a jak rzeczytam Twoje pytanie i odpowiem że nie znam odpowiedzi to będziesz zadowolony? :wink: :mrgreen:
nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem... ;)
BRODATY
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Muhlhausen ;)
Auto: Nissan Terrano II
Silnik: 2.4 KA24E 124KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

SKODA Yeti zwycięzcą w raporcie niezawodności
    SKODA Yeti okazała się najbardziej bezawaryjnym autem według raportu niezawodności GTU oraz w badaniach Which? Niemieckie Stowarzyszenie Nadzoru Technicznego (GTU) skomponowało listę modeli, które uzyskały najlepszą ...
    Lexus LS - limuzyna dla Prezesa
    Limuzyny pełnią nie tylko funkcję reprezentatywną. Z jednej strony są to samochody naszpikowane najnowszą technologią i rozwiązaniami inżynieryjnymi, z drugiej – najlepsze modele oferują coś więcej, niż tylko technikę. ...