Witam.
Dziś zobaczyłem, że cieknie mi olej z pompy wspomagania układu kierowniczego.
Jak się można do niej dobrać?Z której strony lepiej-od dołu czy góry?Są jakieś zestawy naprawcze do tej pompy?
Proszę o szybką odpowiedź.
mialem podobny problem jakis czas temu, poluzowala mi sie sruba przy pompie, dokrecilem i juz nie cieknie. dostep do niej jest od gory tylko nie pamietam pod jaki klucz, widac ja jak podniesiesz maske. sprawdz moze to jest to.
Pompę kupiłem i już wymieniłem. 2005 rok prod. to mam nadzieję że pośmiga trochę.
Jeśliby ktoś miał taki problem jak ja to zdecydowanie najszybciej i najwygodniej jest ściągnąć przód i chłodnice.Demontaż, wymiana i montaż zajmuje do pół dnia robiąc samemu w garażu.
Skoda Yeti i Octavia Scout we flocie TOPR-u SKODA Polska przekazała ratownikom Tatrzańskiego Ochotniczego Pogotowia Ratunkowego dwa kolejne modele - Yeti i Octavię Scout. 15 stycznia 2013 roku nastąpiło oficjalne przekazanie kluczyków do dwóch modeli ...
XIX Moto-Piknik NO LIMIT OLSZTYN 2013 / relacja Moto-Piknik na lotnisku w Dajtkach już za nami i śmiało możemy stwierdzić że kolejną edycję zaliczamy do udanych. Jest to wyjątkowa impreza w skali regionu i Polski. Nie często możemy zobaczyć tyle obliczy motoryzacji w jednym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.