Freelander - naprawa w rozsądnej cenie?

24 Paź 2011, 20:09

Gdzie w wielkopolsce mogę naprawić freelandera w rozsądnej cenie. Oprócz serwisów bo oni są drodzy jak psy.
dzięki
heniu83
Obserwowany

Auto: land rover

24 Paź 2011, 20:49

Witaj naprawisz w każdym warsztacie. Freelander to nie technologia kosmiczna. Poza tym zapraszam do działu SUVy.
piotr R
Aktywny

Miejscowość: WGM

24 Paź 2011, 21:18

No nie bym byl tego taki pewny, zalezy co masz do zrobienia, ale nie kazdy warsztat ogarnia Frytke jednak, z podlaczeniem pod kompa i z czytaniem ewentualnego kodu bledu moga byc spore problemy, bo nie za duzo warsztatow bedzie mialo interfejs.

Ale pierdolki typu klocki, rozrzad i itp, to kazdy normalny warsztat ogarnie.
Czimi
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W210 220 CDI

24 Paź 2011, 23:38

naprawisz w każdym warsztacie. Freelander to nie technologia kosmiczna

o zapewniam że nie w każdym , a niejeden miał kłopoty i nie usunięte awarie :evil: choć niejeden troche kasy zostawił, jest troche chwytów które trzeba znać i myśleć :?
technologia nie kosmiczna -ale reżim trzeba zachować bo niektóre rozwiązania i nie tolerują buzerki , a usterka może miec wiele przyczyn
przyjacielscy sąsiedzi ??? zakłamani agresorzy, mija 75 lat od ciosu w plecy - im sie znów marzy wypad w Europę , nawet jakby miały zginąć tysiące podwładnych, nieważne wyśle się następnych
sympatyk
Zaawansowany

Miejscowość: na skraju grodu
Prawo jazdy: 15 09 1976
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Freelander e picc. scuderia
Silnik: Otto 95÷121
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna

25 Paź 2011, 08:49

Co do komputera to się zgodzę. Chyba mam szczęście do mechaników w mojej okolicy.
piotr R
Aktywny

Miejscowość: WGM

27 Lis 2011, 15:48

W okolicach Wrocławia chętnie zajmę się Land Roverami posiadam duża wiedzę i najlepszy sprzęt w tym temacie. Elektryka elektronika to mój temat. Klucze i piloty w land roverach
LANDER2
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Discovery
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Światowa premiera Golfa GTI
    W halach targowych nad Jeziorem Genewskim Volkswagen prezentuje – obok Golfa GTD – także seryjną wersję nowego Golfa GTI. W nadwoziu na bazie Golfa VII można zauważyć liczne elementy stylistyczne typowe dla GTI, ...