Właśnie kupiłem Freelandera z zakodowanym radiem. Prawdopodobnie posiadam prawidłowy kod ale nie potrafię go wpisać, jak to zrobić? Po wciśnieciu 1 przycisku przechodzi do następnego, a na wyświetlaczu pojawiają się zera.
Dzięki za dobrą rade. U mnie po przytrzymaniu 1 można było wpisywać kod klawiszami przewijania. Kod, który miałem niestety nie był prawidłowy, jak zdobyć prawidłowy kod?
Zadzwoń do salonu i tam ci go znajdą(przez numer VIN albo numer radia).Jak capki nie będą umiały obsłuzyć komputera to trzeba będzie zawieźć do fachmana(zależnie od radia ale koszt średnio 100zł).
A więc zadzwoniłem do serwisu Land Rovera we Wrocławiu, przedstawiłem Panu serwisantowi sprawe, poprosił o numer nadwozia auta i po chwili podał kod radia. Radio działa jak powinno Dzięki za kolejną dobrą rade. Koszt: 0zł
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Milion kilometrów Mitsubishi Carismą! Liczne badania potwierdzają wyjątkową trwałość produktów Mitsubishi Motors Corporation oraz wysoki poziom zadowolenia klientów firmy – bezpośrednie rezultaty znakomitej inżynierii MMC. W najdalszych zakątkach ...
Adres i telefony do salonu można znaleźć na stronie www.landrover.pl w zakładce NASI DILERZY, są tam adresy www, adresy i numery telefonów do wielu salonów Land Rovera, ja wybrałem salon z Wrocławia.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.