Freelander td4 2000 do 2001

16 Sty 2011, 13:06

chciałbym kupić freelander td4 2000 do 2001 rok może mi podpowiecie na co mam zwrócić uwagę przy kupnie takiego auta jak np. sprawdzić sprawność napędów jeszcze co sie wtych autach najczęściej psuje z góry dziękuje za rady ipodpowiedzi
jurek
jurekxx
Nowicjusz

Miejscowość: BÓR

16 Sty 2011, 13:11

Auto bardzo mocno awaryjne. Na większości forów auto zbiera bardzo mało pochlebne opinie.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok

16 Sty 2011, 14:19

o co te auta naprawde są takie awaryjne ? tak na marginesie niemieckie auta kazdy chwali miedzy innymi BMW a przeciez w fleeranderze td4 jest silnik od BM-ki jeszcze z innej beczki ja mam lagune 1 generalnie reno nie przyjelo sie u nas w polsce tak jak samochody niemieckie opinia renuwek jest powiecmy slaba ja mam trzecia z kolei i generalnie nie narzekam przykład ; tylna belka renowki bardzo zle opinie ja w dwoch po przednich i obecnej nie narzekam nic nie stuka nie ma luzow wiec ja nie moge powiedziec nic zlego na temat zawieszenia tylnego jedyny jaki mialem problem to imobilajzer na podczerwien a moze cos teraz na temat zawieszenia audi przod (aluminiowe) sporo sie spotkalem ze zlymi opiniami . reasumujac wiec jakie auto kupic terenowe do 20tys takie ktore sie nie psuje ???
jurek
jurekxx
Nowicjusz

16 Sty 2011, 14:30

To chcesz terenowe czy coś w stylu freelandera czyli SUV'a?
Jeśli Suva to Subaru Forester, a jak terenowe to Land Cruiser.
fiko7
Stały forumowicz

16 Sty 2011, 14:31

jurekxx napisał(a):easumujac wiec jakie auto kupic terenowe do 20tys takie ktore sie nie psuje ???

Hmm raczej land rover z terenem niema dużo wspólnego może nissan terrano?
nitro
Zaawansowany

Miejscowość: znikąd

16 Sty 2011, 14:56

zdecydowaniu Suva
jurek
jurekxx
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Drift kontrolowany z najwyższą prędkością
    Nissan ustanowił rekord świata Guinnessa w kategorii driftu z najwyższą prędkością. Specjalnie przygotowany NISSAN GT R NISMO z roku modelowego 2016 wszedł w poślizg kontrolowany przy prędkości 304,96 km/h. Masato Kawabata, ...

17 Sty 2011, 09:09

Skoro napisałeś o terenie więc podejrzewam że SUV'a z dobrym napędem a nie jakimś automatycznie dołączanym. Subaru Foresterlub Suzuki Grand Vitara. Moim zdaniem tylko mięszy tymi dwoma warto wybierać.
fiko7
Stały forumowicz