Witam.Mój dziadek w 1992r. kupił poloneza tak zwaną ,,przejściówkę''.Pochodzi on z 91r. i posiada silnik 1.5 Po za niektórymi naklejkami jest całkowicie seryjny.
Główną uwagę zwraca kolor metalic i szyberdach:D
Osobiście nigdy nie widziałem takiego wyposażenia w polonezie z ''dwulampą'' z przodu.
Z tąd moje pytanie do pasjonatów takich aut czy może nie jest to jakiś limitowany egzemplarz???
Z góry dziękuje za odpowiedzi:)
jest to zwyczajna wersja, możliwe że na export stąd wyposażenie.
zresztą w fabryce FSO było tak że montowali co było pod ręka stąd powstawały różne dziwne hybrydy a my sie zastanawiamy dlaczego tak a nie inaczej
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
W trudnych warunkach liczą się ułamki sekund Zima trzyma, a drogowcy nie zawsze nadążają z odśnieżaniem. Samochody z napędem na dwie osie są wtedy bardzo przydatne, choć napęd na cztery koła wynaleziono z myślą o pojazdach wojskowych, by umożliwić im poruszanie się ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.