Mam problem z dumą FSO Polonezem Caro 1.6 rocznik 1994 jest na gaz jak i na paliwo. A problem jest następujący: Nie chce odpalić, czyszczony był gaźnik, ostawiany rozrząd, sprawdzane świece, zmieniane przewody paliwowe, uzupełniony olej, zmieniany pasek rozrządu, nowy akumulator. Nie pali ani na gazie ani na benzynie, nawet nie odpala na popych Mad Czy mógłby ktoś mi pomóc rozwiązać ten problem? Tak samo nie odpali na gaz. Nie wiem o jest grane. Dzięki z góry za help
Toyota Auris Hybrid II - wymiana oleju w automatycznej skrzyni e-CVT Przyszła kolej na wymianę oleju w automatycznej skrzyni biegów e-CVT. Według serwisu oleju nie trzeba wymieniać i jedynie kontroluje się jego stan niemniej jednak z racji tego że olej przecież też się starzeje (na ...
Jak zaoszczędzić za kierownicą, jadąc bezpieczniej? Czy wysokie ceny paliw a mogą zmusić kierowców do przemyślenia swoich nawyków za kierownicą? Stało się tak w Wielkiej Brytanii, gdzie coraz bardziej kosztowna jazda samochodem nieoczekiwanie zaczęła przekładać ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.