Masz rację mnie też zaczyna chcieć się rzygać gdy pomyślę o takich dz-nach ale uważam ten temat za interesujący! Czy ktoś jest w stanie stanąć w obronie głupich panienek?!Czekamy tyle czasu a tu nic.
Barol chcesz mojej rady na przyszłosć jeśli wpadniesz na pomysł by wyrywać laski na malucha?Przyklej sobie znaczek Ferrari,ja już rozglądam się za statuetką Maybacha!!! (Taki mój Meraś też już nie jest wabikiem ponętnym,wręcz przeciwnie) Tyle tego śmiga już po Sączu,nie będę miał z tym problemu,,głupie panny nie zczają za Chiny w czym siedzą!
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Czy takie paliwa jak e-gaz, e-benzyna czy e-diesel mają potencjał? Audi jest przekonane co do potencjału paliw takich jak e-gaz, e-benzyna czy e-diesel, w związku z tym kontynuuje rozwój swej strategii e-paliw. Pracując nad rozwojem syntetycznej „e-benzyny”, cztery pierścienie ...
<lol> To powinno być w 'Na wesoło' a nie w 'Jakie auto kupić?'.. xd No chyba, że ktoś się tymi kryteriami będzie kierował przy kupnie swojej fury hehe. W takich przypadkach polecam cinkłociento xd W remizie mówisz laskom, że przyjechałeś włoskim coupe i każda twoja ;D
Veyronxd dobre dobre naprawde sie usmialem ale nie na powaznie glupie to nie jest podjedziesz takim cinkusiem,powiesz laskom mam włoskie coupe i jazda jeszcze tak radio na full,a wlasnie z tym znaczkiem ferrari tez dobry pomysl nastepne włosko-polskie coupe
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
A jeszcze jak rzekniesz CIAO to możesz podjechać na hulajnodze i prawie wszystkie twoje,na wszelki wypadek naucz się kilka słów po włosku i łamaną polszczyzną tłumacz się,że rubato ci włoskie coupe,dlatego ta hulajnoga,Polki szczególnie lubią włoskie hulajdusze!
może tak zróbmy taką sondę ?? ja bym stawiał na wszelkiego rodzaju BMW ew. Alfa Romeo a co powiecie na hyundaia coupe , no nie pozostaje nic innego jak wejsc ja jakies kobiece forum i załozyc taki temat
jak wejdziesz na kobiece forum to napiszą że one nigdy nie lecą na fury , że ich książę ze bajki to może jeździć tikiem , i że brzydzą się takich rzeczy
Fredy nie wiem czy to od Mercurego czy Kruegera z Ulicy Wiązów wziąleś swój Nick ale powiem ci bracie,że te kobiety dobrze gadają ,nie wszystkie lecą na fury inne na to co już napisalem(luknij no na mój post)bywają też takie,ktore lecą i na to i na to,wystrzegajcie się takich,możecie się z takimi spotykac ale się nie żeńcie,ja jestem kawaleros i dzięki Bogu
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.