FURA na LASKI

13 Kwi 2009, 14:31

Prosze was, zakończcie ten temat bo mi rzygać chce..
Veyronxd
Nowicjusz

13 Kwi 2009, 14:45

Masz rację mnie też zaczyna chcieć się rzygać gdy pomyślę o takich dz-nach ale uważam ten temat za interesujący! :lol: Czy ktoś jest w stanie stanąć w obronie głupich panienek?!Czekamy tyle czasu a tu nic.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

13 Kwi 2009, 15:21

PhantomASA1 napisał(a): Czy ktoś jest w stanie stanąć w obronie głupich panienek?!Czekamy tyle czasu a tu nic.

One poprostu szukają prawdziwej miłości 8)
Grzebyk90
Nowicjusz

13 Kwi 2009, 15:52

No i znajdują !!!AMG,LORINSERA,KOENIGSEKA,CARLSSONA.Który z nas przy tych Gentlemanach nie wypada blado?! :lol:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

13 Kwi 2009, 15:55

no ale koledzy co zrobimy ze laski juz takie sa,przykra sprawa poprostu
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

13 Kwi 2009, 16:06

Barol chcesz mojej rady na przyszłosć jeśli wpadniesz na pomysł by wyrywać laski na malucha?Przyklej sobie znaczek Ferrari,ja już rozglądam się za statuetką Maybacha!!! :lol:(Taki mój Meraś też już nie jest wabikiem ponętnym,wręcz przeciwnie) Tyle tego śmiga już po Sączu,nie będę miał z tym problemu,,głupie panny nie zczają za Chiny w czym siedzą! :lol: :lol: :lol:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

13 Kwi 2009, 16:46

<lol> To powinno być w 'Na wesoło' a nie w 'Jakie auto kupić?'.. xd No chyba, że ktoś się tymi kryteriami będzie kierował przy kupnie swojej fury hehe. W takich przypadkach polecam cinkłociento xd W remizie mówisz laskom, że przyjechałeś włoskim coupe i każda twoja ;D
Veyronxd
Nowicjusz

13 Kwi 2009, 19:23

Veyronxd dobre dobre :lol: naprawde sie usmialem ale nie na powaznie glupie to nie jest podjedziesz takim cinkusiem,powiesz laskom mam włoskie coupe i jazda :) jeszcze tak radio na full,a wlasnie z tym znaczkiem ferrari tez dobry pomysl :) nastepne włosko-polskie coupe :lol:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

13 Kwi 2009, 19:30

A jeszcze jak rzekniesz CIAO to możesz podjechać na hulajnodze i prawie wszystkie twoje,na wszelki wypadek naucz się kilka słów po włosku i łamaną polszczyzną tłumacz się,że rubato ci włoskie coupe,dlatego ta hulajnoga,Polki szczególnie lubią włoskie hulajdusze! :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

13 Kwi 2009, 19:45

no powiem ze ciekawe propozycje :lol:
Barol
Awatar użytkownika

15 Kwi 2009, 16:10

może tak zróbmy taką sondę ?? ja bym stawiał na wszelkiego rodzaju BMW ew. Alfa Romeo a co powiecie na hyundaia coupe , no nie pozostaje nic innego jak wejsc ja jakies kobiece forum i załozyc taki temat :twisted:
fredy
Nowicjusz

15 Kwi 2009, 16:20

jak wejdziesz na kobiece forum to napiszą że one nigdy nie lecą na fury , że ich książę ze bajki to może jeździć tikiem , i że brzydzą się takich rzeczy :lol:

no ale zycie weryfikuje pewne fakty ....
marcinx26
Aktywny
Awatar użytkownika

15 Kwi 2009, 16:47

no ale panowie kto zrozumie te nasze polskie kobiety
Barol
Awatar użytkownika

15 Kwi 2009, 20:07

Fredy nie wiem czy to od Mercurego czy Kruegera z Ulicy Wiązów wziąleś swój Nick ale powiem ci bracie,że te kobiety dobrze gadają ,nie wszystkie lecą na fury inne na to co już napisalem(luknij no na mój post)bywają też takie,ktore lecą i na to i na to,wystrzegajcie się takich,możecie się z takimi spotykac ale się nie żeńcie,ja jestem kawaleros i dzięki Bogu :D
PhantomASA1
Forumowicz VIP

01 Lip 2009, 15:13

Nissan GT-R lub Mitsubishi Lancer Evo X! ps jestem dziewczyną ;p
natkachan
Nowicjusz

Miejscowość: z przyszłości