REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
qki007 napisał(a):A nie jest? O ch...a.. zawsze myślałem że to najlepszy wóz.. . Najlepszy jest oczywiście VW (Mazda, Ford??).. a żeby to sprawdzić zrób test, wyjedź nim na miasto, z punktu A do B, i zobacz kto się za Tobą obejrzy.. aaa.. nie przyczepiaj żadnego spojlera itp. bo to już nie fair i spojrzenia żeby się pobrechtać z Ciebie się nie liczą .
qki007 napisał(a):"każdy pastuch to może mieć" - tylko dlaczego nie ma? .
qki007 napisał(a):Czepiam się Ciebie? andrewb25 - słynący ze swojej arogancji, rzuca się do Alf
qki007 napisał(a):Czepiam się Ciebie? andrewb25 - słynący ze swojej arogancji, rzuca się do Alf to mu napisałem prawdę. Czy ja na tym forum wpadam w zachwyt Alfą? Wymieniam jej plusy, i proponuje w tych tematach w jakich uważam za słuszne żeby ludzie wiedzieli że są takie auta a nie tylko VW, Skoda i Audi.. zobacz moje inne posty. A ten wyżej to nic innego jak ironia ale widzę nie załapałeś - trudno.
"każdy pastuch to może mieć" - tylko dlaczego nie ma? Bo kupi niemiecki.. i z tego się cieszę, że mogę kupić Alfę w dobrej cenie, w najlepszym wyposażeniu, młodą, mogę się wyróżniać na ulicy i jeździć z przyjemnością.. A co do spojrzeń, kup to zobaczysz i nie gadaj farmazonów. A za czym się obejrzą? I nie mówię tutaj o laskach tylko ogólnie, o ludziach.. a skąd się bierze ta uwaga - stąd że to nie kolejny Golf czy A4.
andrewb25 napisał(a):alfa jest autem nabijającym kieszeń mechanikom bo cały czas się coś sypie
tomek84 napisał(a):a Alf, zwlaszcza 156 jest mnóstwo, dlatego taka Alfa nikogo nie dziwi, wiec twierdze ze nikt się nie obejrzy, może ktoś kto nigdy takiej nie widzial, jakiś murzyn z afryki, ale on i za polonezem się obejrzy
qki007 napisał(a):
Alf jest mnóstwo racja.. a Golfów, Hond i Audi dobrze jak jeden egzemplarz na dzień zobaczysz
wolfskin napisał(a)::razz: panowie laseczki leca na BMW sam mam to wiem, ładny lakier-duża felga-gleba-i mozna wyrywać sam widze ze jak jade moim Bmw to laski odrazu zwracaja uwage na ta marke samochodu
wolfskin napisał(a)::razz: panowie laseczki leca na BMW sam mam to wiem, ładny lakier-duża felga-gleba-i mozna wyrywać sam widze ze jak jade moim Bmw to laski odrazu zwracaja uwage na ta marke samochodu
szybki200 napisał(a):wolfskin napisał(a)::razz: panowie laseczki leca na BMW sam mam to wiem, ładny lakier-duża felga-gleba-i mozna wyrywać sam widze ze jak jade moim Bmw to laski odrazu zwracaja uwage na ta marke samochodu
A jechałeś Hondą CRX ED9 ja mam z końca produkcji 1992r i jak jadę ulicą to prawie wszyscy się oglądają