Ciekawym gadżetem jest specjalny pas, który zabezpiecza torebkę przed ukradnięciem. Mocujemy torebkę za pasek i przypinamy jej pas. W momencie nawet gdy złodziej podbiegnie otworzy drzwi lub przez szybę będzie chciał ukraść torebkę nie będzie jej mógł wziąć. Musiałby użyć noża, żeby ją przeciąć, a na to zwykle nie jest przygotowany.
Te rzęsy są super. A ja uwielbiam różnego rodzaju zapachy do samochodu. Nie chodzi mi o takie zwykłe odświeżacze, ale o perfumy do samochodów, które mają różne kształty i różne mocowania. Ostatnio miałam biedronkę. Miała bardzo delikatny, ale charakterystyczny zapach. Dla mnie zapach nie może być intensywny.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.