Galant lub inne mocne a zarazem ekonomiencze i ładne +/- 8k

30 Cze 2014, 20:32

A wiec poszukuję samochodu ktory bedzie dosyc dynamiczne , tak gdzies powyzej 130km oraz ekonomiczne czyli w gazie. Przegladam rynek juz od paru miesiecy i zakazdym razem zwracal moją uwage Mitsubishi Galant wiec poczytalem troche o nim i z tego co sie dowiedziałem ze mają silniki ktore dobrze przyswajają gaz, i jednym z tych silników jest V6 2.5 24V 163KM, wedlug wlascicieli posiadając instalacje gazoiwą stag 300, srednie spalanie gazu wynosi 10L +/- 30żł/100KM. Mniejszy silnik 2.0 136 KM rowniez spelnia moje warunki i tez dobrze przyswaja gaz,
Pytanie czy znaje w budzecie od 6 do max 8 tysięcy egzemplarz zadbany , z silnikiem igła i młodą w pelni sprawną instalacją sekwencyjną? poszukałem troche o 200 km od mojej miejscowosci i takie perełki znalazłem, prosze o skomentowanie ich poniewaz chce wybrac jeden do ktorego pojade i obejrzę

1. [link do oferty na Olx wygasł]
2. [link do oferty na Allegro wygasł] (dalej aktualne)
3. [link do oferty na Olx wygasł]

Oprocz Galanta , moje wymagania spelnia taka omega , troche za duza ale napęd ma na tył , wiec wiecej frajdy z jazdy , ktos moze sie wypowiedziec o omedze?
[link do oferty na Olx wygasł]

atu inne jeszczE: \
[link do oferty na Olx wygasł]

przy tej hondzie troche do zrobienia , ale kolega mechanik/blacharz wiec za flaszke poprawi wygląd zewnetrzny
dyzio94
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 04 2012
Auto: brak

30 Cze 2014, 20:42

Nie wiem czy Ci sie spodoba ale na pewno kiedys bedzie youngtimer z niego. Utrzymanie do najtanszych nie nalezy.
[link do oferty na Allegro wygasł]
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak bezpiecznie przewozić psa w samochodzie?
    Na wakacyjne wyjazdy właściciele psów często zabierają swoje czworonogi. I chociaż w domu mogą być ich najlepszymi towarzyszami, to w podróży źle przewożony pies może stanowić zagrożenie dla siebie samego, kierowcy ...
    Skrzynia S-TRONIC w Audi
    S-TRONIC to automatyczna skrzynia biegów z podwójnym sprzęgłem, którą znajdziemy w wielu modelach marki AUDI z podłużnie zamontowanym silnikiem i napędem quattro. Działanie dwusprzęgłowej skrzyni biegów ...