Galloper

14 Gru 2008, 18:30

Witam, otóż chciałbym się dowiedziec coś na temat gallopera 2 drzwiowego.
Mianowicie interesuje mnie to czy jest to pajero w 100% i czy jest on równie dobrym i bezawaryjnym samochodem co misiek. Jeżeli ktoś przeglądał oferty to wie, że cena jego jest atrakcyjniejsza od miska ( tylko że dostajemy odświeżone pajero I ) Mi osobiście takie rozwiązanie pasuje, lecz odrobinę bardziej podoba się misiek II.
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław

15 Gru 2008, 09:03

te kombinator :mrgreen: już Ci pisałem o Galloperku :wink:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

15 Gru 2008, 10:02

Tak tak przeczytałem to :D a kombinator wciaż działa :mrgreen: Tak jak pisałeś to jest " podróbka ", ale chciałem się dowiedzieć czy przejeła wszystko od miska, bo jak tak to w sumie czemu nie, i tak bedzie w teren ,a tańszy jest :D No i chyba części bedzie mnogo do tego bo miśki I, są bardzo popularne...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

15 Gru 2008, 10:09

silnik jest ten sam, jak z resztą podzespołów, nie mam pojęcia.
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

15 Gru 2008, 11:04

Z tego co czytałem to tylko detale się pozmieniały... np światła grill itp, ale wiesz jak jest. w necie pełno jest dziwnych info nie do końca sprawdzonych, więc wolałem zapytać...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

15 Gru 2008, 19:24

wezyrro :D jak ja pisałem o terracanie to tak nie bardzo sie wypowiadałeś,a teraz widzę o galloperku piszesz.czyż byś pomału zdanko zmieniał,terracan prawie z tej samej gliny :) .zapytam jeszcze?jak zaczynałem temat o terracanie to napisałem w dziale terenowe a przeniosło mnie do suv[lub ktoś mnie przeniósł]nie wiem.przecież wszędzie jest napisane że to auto terenowe,jak ktoś wie to napiszcie czemu tak jest?pozdrawiam
bluss1
Nowicjusz

Miejscowość: WARMIńSKO-MAZURSKIE
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Szyby samochodowe - wszystkie kody rozszyfrowane
    Szyba samochodowa jest elementem istotnym dla bezpieczeństwa. W nowszych pojazdach klejona szyba przednia zapewnia do 30 procent sztywności nadwozia. Ale właściciele młodych i oldtimerów powinni zdecydowanie postawić ...

15 Gru 2008, 20:08

pewnie mnie poniosło :wink:
daj linka do tego tematu to go tu przerzucę
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

15 Gru 2008, 20:49

:) tak własnie myślałem ole to nic.nie znam sie na tych linkach ale powiem ze jest ten temat tu na 3 stronie 6,ale nie czynny i jest w suvy,vany na 3 stronie 1 i tam można pisać.dzięki,a przy okazji może wiesz coś o nim czy ma też coś z pajero bo silniki to mają mercedesa lub na licencji.zdrówka zycze :)
bluss1
Nowicjusz

Miejscowość: WARMIńSKO-MAZURSKIE

15 Gru 2008, 22:16

Z tym, że z tej samej gliny ulepiony jest terracan sie nie zgodzę... bo galloper byl nawet sprzedawany jako mitsubiszi galloper co wzkazuje na to ze firma chciala mies w swoim asortymencie terenowke tancza niz np misiek II, a z kolei nowsza misiek I. Wg mnie nie ma to nic z nim wspólnego :D
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika