GARAZ BLASZAK - opinie

17 Lis 2011, 22:16

Hej, chcialbym aby wlasciciele sie wypowiedzieli. Trudno znalezc w sieci opinie na ten temat, a interesuje mnie, czy ten garaz jest solidny, tj to sie da rozwalic np. w nocy, jakby sie ktos uparl? Da sie to rozwalic siekiera? Mocna ta blacha w miare?

ps. nie wiem gdzie wrzucic ten temat...
ayayay
Nowicjusz

Auto: Ford 1998 1,9 benzo 115kucy

18 Lis 2011, 14:00

Jeżeli chodzi o rozwalenie siekierą to tak da rade to zrobic :) są dośc mocne jeżeli chodzi o wiatr ale o włamanie to blacha jak to blacha można ją rozciąc czym czy też rozwalic
<ZABRZAN>
Ciało rzucone na łoże traci na oporze :)
zabrzan13
Aktywny

Miejscowość: Jelenia Góra
Prawo jazdy: 11 02 2007
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Mercedes ML w163
Silnik: 2.7 CDI
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2003

23 Lis 2011, 09:27

U mnie na podwórku jakiś czas temu był blaszak,był bo już go nie ma bo teraz mamy garaż zrobiony.
Był on z dość grubej blachy,dodatkowo był omalowany tak jakby jakąś breją i powiem szczerze że jakbyś siekiere w niego wbił to by tam została.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Toyota RV-2 - sportowy kamper
    Wielkie sportowo-turystyczne coupe, które jednocześnie może pełnić rolę praktycznego domu na kółkach? Wszystko to brzmi bardzo nierealistycznie, ale ten samochód istniał naprawdę! Oto Toyota RV-2! Sportowy ...