Przeglądałem w sieci zdjęcia konstrukcji garażowych i trafiłem na niesamowitą fotografię z drewnianym garażem i podłogą z palet. Na dachu była chyba jakaś papa, ale porozcinana w kształt dachówki. Zainspirowany kupiłem drewno i plaety, ale wciąż nie mogę znaleźć odpowiedniej papy, którą będzie łatwo ciąć. Albo może brakuje mi odpowiednich narzędzi. Macie jakieś podpowiedzi?
wszystko super fajnie ale to nie zmienia w ogóle wymogów, różnica jest taka że nie masz papieru że ci wolno i nikt się do tego nie dowali w brew pozorom, to nie jest takie dobre jak się wydaje to co wcześniej mogłeś zrobic ot tak teraz zgłaszasz do urzędu (koszta/projekt), wymogi prawa zostają takie jak były,
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Niebezpieczna mikrodrzemka - jak zachować czujność podczas podróży? Zderzenie z przeszkodą czy kolizje z innymi uczestnikami ruchu to tylko niektóre z konsekwencji, jakimi może skończyć się nawet najmniejsza utrata czujności podczas jazdy, spowodowana często zmęczeniem. W trosce o ...
Przyznam szczerze, że troszkę odlot, ale jak patrze ile kosztuje wybudowanie garażu murowanego chociażby na bazie kosztorysu - http://www.budowadomu24h.pl/koszt-budowy-garazu.html to sam nie wiem czy się nie zdecydować na taką formę garażu jak ta zaprezentowana. W gruncie rzeczy w małych miastach jak moje za garaż wołają już po 120 zł za miesiąc. Niedługo koszt wynajęcia garażu będzie większy niż mieszkania.
Garaż z drewna i palet to raczej niezbyt udany pomysł…Ja wybudowałem w tym roku dom i garaż murowany…. Nie znoszę biegania po urzędach i wszystkie formalności załatwiła za mnie firma (reklama) Polecam skorzystanie z takich usług … to przede wszystkim oszczędność naszego cennego czasu…
Ostatnio edytowany przez Kao, 13 Lis 2019, 10:42, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Regulamin IV. 4.e
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.