1.6 FSI 115 KM na pewno o ten chodzi . Instalacja Landi Renzo Omegas Direct bez problemu poradzi sobie z tym silnikiem. Najlepiej zakładać w autoryzowanym zakładzie !
Jakie to czasy nastały, że coraz więcej zapytań o lg do bezpośredniego wtrysku. Nieźle, sam mam zenita directa. dla Twojego silnika nie widzę tej instalki, ale może zainteresuje Cię to, co na czerwono. Sam montowałem u chłopaków na warsztacie. http://www.agcentrum.pl/bezposredni-wtrysk-na-lpg
Zefir napisał(a):Instalacja Landi Renzo Omegas Direct bez problemu poradzi sobie z tym silnikiem
kolega może sie pochwali jakie ma doświadczenie z bezpośrednim wtryskiem benzyny (ile samochodów takich widział i ile zrobiły kilometrów) jestem bardzo ciekawy skoro tak zachwala
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Land Cruiser FJ45LV - odrestaurowany unikat Amerykańska firma FJ Company zajmuje się twórczymi renowacjami klasycznych Land Cruiserów. Czasem samochody są odnawiane w duchu tradycji, lecz częściej efektem jest znacznie różniący się od oryginału ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.