1.6 FSI 115 KM na pewno o ten chodzi . Instalacja Landi Renzo Omegas Direct bez problemu poradzi sobie z tym silnikiem. Najlepiej zakładać w autoryzowanym zakładzie !
Jakie to czasy nastały, że coraz więcej zapytań o lg do bezpośredniego wtrysku. Nieźle, sam mam zenita directa. dla Twojego silnika nie widzę tej instalki, ale może zainteresuje Cię to, co na czerwono. Sam montowałem u chłopaków na warsztacie. http://www.agcentrum.pl/bezposredni-wtrysk-na-lpg
Zefir napisał(a):Instalacja Landi Renzo Omegas Direct bez problemu poradzi sobie z tym silnikiem
kolega może sie pochwali jakie ma doświadczenie z bezpośrednim wtryskiem benzyny (ile samochodów takich widział i ile zrobiły kilometrów) jestem bardzo ciekawy skoro tak zachwala
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Akcja znicz 2017 i systemy bezpieczeństwa na drogach Na przełomie października i listopada, z powodu uroczystości Wszystkich Świętych, tradycyjnie już zwiększy się ilość samochodów na naszych drogach. Niestety, pomimo systematycznej poprawy bezpieczeństwa, Polska nadal ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.