Witam! Planuję założyć w swoim Fordzie instalację gazową. Sporo jeżdżę i wiele pieniędzy wydaję na paliwo. Planuję odwiedzić Serwis Stag'a ponieważ firma i jej instalacje są zachwalane przez osoby na różnych forach. Proszę o pomoc w doradzeniu jaki zestaw powinienem wziąć pod uwagę. Pozdrawiam!
Ja bym polecił Ci założyć : sterownik Stag Qbox wtryski Hany lub pojednycze Barracudy i reduktor ACR01. Myślę, że taki zestawik powinien się tu sprawdzić. Pozdrawiam
Słyszałem właśnie, że te silniki w Fordach nie za bardzo znoszą gaz, ale moim zdaniem, to dobry fachowiec zrobi tak, że będzie chodziło. Wybierz się może do warsztatu Stag 'a chociażby i tam powinni Ci fachowo doradzić.
No to prawda, ale jakoś na paru stronach np. autocentrum to sporo jest komentarzu pozytywnych o instalacji lpg w fordzie mondeo, wiec może lepiej jakbyś udał się do jakiegoś fachowca, czy np. do warsztatu STAG-a i dopytał
Design Vision GTI - światowa premiera nad Wörthersee Zlot GTI Wörthersee to kultowa impreza dla pasjonatów motoryzacji. W 2013 roku spodziewanych jest około 150.000 fanów modelu GTI. W dniach 8-11 maja austriackie Reifnitz będzie dla nich prawdziwą mekką. ...
Wielkie skrzydło i wloty na masce. Nadchodzi GR Supra 3000GT Concept Korona i berło to tradycyjne insygnia królów. Ale uniwersum tuningu rządzi się nieco innymi prawami. Tutaj od lat niepodzielnie panuje Toyota Supra, której symbolami są maska z wlotami powietrza i wielkie ...
Tym iloma sekcjiami może sterować (cztery, sześć, osiem ), budową centrali. Ale u cb chyba są 4 cylindry, więc spokojnie ten Stag 4 Plus i inne się nadadzą spokojnie
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.