Witam! Zostałem oszukany przez warsztat samochodowy. Słyszałem, że w którejś gazecie motoryzacyjnej jest dział z poradami prawnymi firm, które oferują swoją pomoc w dochodzeniu swoich praw. Słyszeliście o czymś takim? Zna ktoś nazwę tej gazety? Jeśli nie, to gdzie mogę szukać pomocy? Pozdrawiam!
Zależy jak duże to oszustwo, jest nawet program na tvn turbo który się zajmuje takimi sprawami. Tak o prawie to chyba gazeta prawna . Ewentualnie po prostu do prawnika i potem ich zabrać do sądu...
Lexus jak z obrazka. LC, ES i UX w świecie japońskiej mangi Autonomiczny Lexus LC z wojownikiem na dachu, Lexus ES uciekający przed smokiem i Lexus UX jako towarzysz spontanicznych podróży - twórców mangi ogranicza jedynie ich wyobraźnia. W British Museum odbyła ...
Peugeot 208 1,2 PureTech o mocy 110 KM Samochód ten wyposażony jest standardowo w silnik generujący 110 KM. Jest to jednostka benzynowa o pojemności 1,2 litra, umożliwia ona przyspieszenie od 0 do 100 km/h w czasie 10,7 sekundy, s średnie spalanie według ...
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek Firma Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek swoją działalność prowadzi nieprzerwanie od 2019r. Naszą pasją jest pomoc drogowa i związane z nią usługi holownicze w Krakowie, oraz na autostradzie A4 Kraków. Firma posiada licencję wspóln ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.