Gazownik w Kielcach

06 Sty 2010, 00:03

Cześć,
potrzebuję dobrego gazownika z Kielc lub okolic. Czy ktoś może polecić kogoś sprawdzonego?
Martens
Nowicjusz

Miejscowość: Belgia

16 Lut 2010, 13:53

Na Kruszelnickiego 231 w Kielcach jest podobno dobry gościu. Nie robiłem u niego gazu, ale się przymierzam. Znajomi jak mają problemy z gazem a nikt im nie może pomóc to tam jeżdżą. Tylko on jest raczej drogi. Kiedyś zakładałem gaz do golfa w lo gaz na Częstochowskiej i tez nie narzekałem.
RM80
Nowicjusz

Miejscowość: Kielce

17 Kwi 2012, 22:27

ponawiam temat

w kielcach, Końskich, Skarżysku
ogólne od końskich w promieniu 70 km
naturalny
Nowicjusz

Prawo jazdy: 09 02 2003
Auto: Toyota Avensis 7AFE + LPG

20 Maj 2012, 23:20

zagazowałem toyote avensis w miejscowości Młyny, przed Buskiem Zdrój jadąc od Kielc.
Zrobiłem 2 tyś i jak na razie wszystko dobrze. Ogólnie mogę polecić ten zakład. Dobra obsługa, dobry kontakt i samochód zastępczy. Zakład to gazparts partnerski warsztat stag'a.
Długo szukałem dobrego zakładu i padło na tan, a blisko do niego nie miałem.
naturalny
Nowicjusz

Prawo jazdy: 09 02 2003
Auto: Toyota Avensis 7AFE + LPG
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Antyradar samochodowy – co warto wiedzieć?
    Antyradar to urządzenie do wykrywania radarów. Choć używanie sprzętów próbujących namierzyć sygnał sprzętu mierzącego prędkość, jest niedozwolone, istnieją urządzenia, które są całkiem legalne. ...