Na Kruszelnickiego 231 w Kielcach jest podobno dobry gościu. Nie robiłem u niego gazu, ale się przymierzam. Znajomi jak mają problemy z gazem a nikt im nie może pomóc to tam jeżdżą. Tylko on jest raczej drogi. Kiedyś zakładałem gaz do golfa w lo gaz na Częstochowskiej i tez nie narzekałem.
zagazowałem toyote avensis w miejscowości Młyny, przed Buskiem Zdrój jadąc od Kielc. Zrobiłem 2 tyś i jak na razie wszystko dobrze. Ogólnie mogę polecić ten zakład. Dobra obsługa, dobry kontakt i samochód zastępczy. Zakład to gazparts partnerski warsztat stag'a. Długo szukałem dobrego zakładu i padło na tan, a blisko do niego nie miałem.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Antyradar samochodowy – co warto wiedzieć? Antyradar to urządzenie do wykrywania radarów. Choć używanie sprzętów próbujących namierzyć sygnał sprzętu mierzącego prędkość, jest niedozwolone, istnieją urządzenia, które są całkiem legalne. ...
ForumSamochodowe.pl ForumSamochodowe.pl istnieje od 2006 roku. Aktywnie współpracujemy z firmami które organizują wszelkiego rodzaju eventy motoryzacyjne. Często można nas spotkać na wyśigach na 1/4 mili oraz na targach motoryzacyjnych którym patronujemy.
Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek Firma Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek swoją działalność prowadzi nieprzerwanie od 2019r. Naszą pasją jest pomoc drogowa i związane z nią usługi holownicze w Krakowie, oraz na autostradzie A4 Kraków. Firma posiada licencję wspóln ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.