Gdzie jezdzić Lublin

04 Paź 2013, 20:26

Pytanie do ludzi z Lubelszczyzny , gdzie w okolicach Lublina można spokojnie sobie pojeździć? Znalazłem na mapie stary tor motocrossowy przy ul Ducha, wie ktoś coś o tym miejscu?
plasmodium
Nowicjusz

Auto: Astra

04 Paź 2013, 23:29

Spokojnie to znaczy jak? Chcesz poćwiczyć eko-jazdę?
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

05 Paź 2013, 06:59

Spokojnie czyli pewnie legalnie, lub bez obawy o ALP i podobne instytucje :mrgreen:
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....
Jogi4x4
Stały forumowicz

Miejscowość: PZL
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Galloper Pajero Avensis Vito
Silnik: TD/DI-D/D4-D/CDI
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna

19 Paź 2013, 22:22

Jest tutaj jakiś tor. Też o nim słyszałem. Zapuszczam się w te okolice czasami, zła wiadomość, ducha strasznie się korkuje. Ci co tam mieszkają na sławinie, w tym mój znajomy, muszą rano stać w korku około 20 minut. Wracają do toru to mogę się dowiedzieć, i dowiem się, bo wybieram się niedługo w te okolice. Muszę się znajomemu pochwalić co kupiłem ostatnio. Nie wiem jak to dokładnie wygląda, ale to chyba tor motocrossowy jest. Być może można też pojeździć większymi samochodami. Kto wie może Dmaxem tam zajadę.
Garażer
Początkujący

Auto: Opel Astra
Rok produkcji: 1998
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Tuning Show 2009 - Kraków / relacja
    Zwiedzający podczas 7.Tuning Show w Krakowie mogli zobaczyć mi. in. samochód rajdowy Janusza Kuliga, Ford Focus WRC, którym wywalczał tytuły mistrza Polski w latach 2000-2001. Ponadto był tylno napędowy Ford ...
    Nietrzeźwy poranek wśród kierowców
    Aż jeden na czterech kierowców prowadzi samochód rano, po zaledwie kilku godzinach snu poprzedzonych spożywaniem dużych ilości alkoholu. Większość osób nie zdaje sobie sprawy, że aby w pełni wytrzeźwieć ...