Gdzie kupić felgi Enkei?

30 Sie 2008, 17:21

Tak ostatnio zacząłem grzebać po necie... i tak jakby dostałem w pysk czymś :D - gdzie da się w pl kupić nowe felgi enkei? najlepiej jakby to był jakiś dystrybutor na PL (jeśli coś takiego istnieje :D )
People cannot gain anything without sacrificing something... that's an equivalent trade.
Bio
Początkujący

15 Lut 2009, 18:02

Nigdzie w PL nie dostaniesz felg Enkei Sports...no może za wyjątkiem ASO Mitsu gdzie mogą miec do Lancera EVO. Musisz uderzać na amerykańskie Ebay lub do jakiś typów co sprowadzają używane fele z Japonii.
Pekińczyk
Początkujący

17 Lut 2009, 17:29

Hmm, o to chodziło?
[link do oferty na Allegro wygasł]
Rodri94

18 Lut 2009, 00:01

jak widzisz na allegro masz felgi z których większośc pochodzi z japońskich samochodów dla których Enkei robi felgi do niektórych modeli np. Mitsu EVO, Civic TypeR Ep3, czy tam Subary Impreza. Ciężko jest dostać felge Enkei poza takimi które jeżdżą wlaśnie w tych autach lub jakąs inna ściągnietą zza granicy.
Jak napisałem w swoim pierwszym poście uderzaj do ludzi na forach miłośników aut z kraju kwitnącej wiśni może niektórzy zajmują sie sprowadzaniem gratów z USA lub Japonii to Ci sprowadzą taka felge...same felgi koszują kupe kasy dolicz do tego przesyłke, cło itp. wyjdzie ogromna suma, na ebay.com też możesz szukać używanych.
Pekińczyk
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Honda CR-V 2.0 i-MMD Hybrid - test spalania
    Rzeczywiste średnie zużycie paliwa w teście What Car: 5,43 l/100 km Główne zalety nieco mniejszej od RAV4 Hondy CR-V Hybrid to wysoki komfort podróżowania, dużo przestrzeni dla pasażerów i oczywiście ...
    Motor Show Poznań 2016
    Najważniejsza impreza motoryzacyjna tego roku "Motor Show 2016" już wystartowała. Targi motoryzacyjne w Poznaniu potrwają do niedzieli 3 kwietnia. Tegoroczna edycja jest niezwykle ciekawa. Nie tylko za sprawą liderów ...