Jak kupuję przez internet. Masz sporo sklepów czasem szukam i kupuję przez Allegro ale sprawdzam wtedy czy to sprzedaje jakiś sklep internetowy żeby było bezpieczniej jeżeli chodzi o jakieś zwroty.
Z tego co pamiętam to możesz znaleźć go w intrader.pl i to w dobrej cenie, też kilka miesięcy temu wymieniałem i nie było problemów z realizacją, czy dopasowaniem. Auto śmiga i po 15tys.km zrobionych nie ma najmniejszego kłopotu.
Dobrze wiedzieć, na pewno jak zajdzie potrzeba chętnie sprawdzę i zobaczymy czy mi też będą w stanie pomóc bo jednak w przypadku mojego Audi A6 wolę unikać słabej jakości.
Dzięki wstępnie zobaczę co i jak, ale tematu nie zamykam i z chęcią czekam na kolejne wskazówki. Zobaczymy może ktoś jeszcze podrzuci jakąś godną uwagi propozycję
Toyota pokazała 6 modeli elektrycznych - rewolucja w bateriach Samochody elektryczne szturmem wejdą do gamy modelowej Toyoty. Marka pokazała 6 modeli koncepcyjnych, których produkcyjne wersje niedługo pojawią się w salonach marki. Japoński gigant zapowiada wprowadzenie zelektryfikowanych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.