[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Otomoto.pl jest chyba najbardziej znane, ale też ogłoszenie sporo kosztuje. Ja dodałem jeszcze do motooferty.info.
Ostatnio edytowany przez tkp, 21 Wrz 2012, 19:53, edytowano w sumie 1 raz
Zgadzam się z Los_Davidos.Najlepsze wyjście wg mnie to otomoto. Poza tym, jak umieścisz na otomoto(ok 11 zł lub np 12 z groszem plus dodatkowe wyróźnienie) to przy okazji pokazuje się za darmo na allegro. Możesz też zaznaczyć, żeby umieścili Ci na tablicy. Oprócz tego możesz tam drugie sam dodać. Jest za darmo. Możesz też umieścić na moto.gratka, jest chyba przynajmniej teraz za darmo oraz na gumtree za darmo. Pozdrawiam i powodzenia:)
Gratka oferuje chyba pierwsze trzy ogłoszenia za darmo. Oczywiście im więcej, tym lepiej, ale mimo wszystko do otomoto/allegro dociera o wiele, wiele więcej użytkowników niż do całej reszty razem wziętej.
Silnik R110 – Renault ZOE Silnik R110 jest najnowszym osiągnięciem Renault, lidera na rynku samochodów elektrycznych w Europie, potwierdzającym jego strategię rozwoju i produkcji silników elektrycznych i kolejnym dowodem na know-how ...
Planujesz dłuższą trasę - co sprawdzić, aby uniknąć kosztownych awarii Migające kontrolki na desce rozdzielczej, stukanie i skrzypienie w zawieszeniu, zmiana pracy silnika – nie należy lekceważyć tych niepokojących sygnałów, ponieważ mogą być one zwiastunem poważnej awarii. Systematyczne ...
Zawsze mnie męczyło wypisywanie tysięcy ogłoszeń na tysiącach takich stron. Ale kiedyś tam znalazłem serwis i goście wszystko za mnie zrobili. Zdjęcia auta, wystawianie ogłoszeń (chyba aż na 20 stronach). No i jeszcze wycena. Jak chcecie sprzedać samochód, to sprzedamgo jest bardzo ok.
Co powiecie na serwis dzięki któremu wystawicie ogłoszenie na wszystkich najpopularniejszych portalach ogłoszeniowych? Jest to nowa strona motoportal.eu, wystawicie dzięki niej auto między innymi na allegro, otomoto czy gratce, oraz 8 innych serwisach partnerskich. Koszt ogłoszenia jest o 50% niższy. Jak dla mnie, najtańsza i najlepsza oferta na rynku.
Też to zauważyłam. Ale dla mnie najważniejsze jest to, że płacę za ogłoszenie połowę taniej za serwisy płatne a na tablice zawsze mogę wrzucić za darmo.
Polecam, ogłoszenia wystawia się za darmo, prosta i szybka rejestracja, bardzo dobrze wypozycjonowana strona w wyszukiwarce google, a co ważne można sobie wyróżnić ogłoszenie na pierwszej stronie również bezpłatnie, wiele ciekawych opcji, polecam!
Ostatnio znalazłem ciekawy serwis, podajesz w nim linka do ogłoszenia i ogłoszenie jest wyświetlane na facebooku u tysięcy zainteresowanych. Takie rozwiązania jeszcze nie widziałem, Adres tej stronki to fbmoto.pl.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.