Witam, Mam problem z moją Scanią R420 Euro 4. Scania nie wchodzi na obroty, a jak dodam gazu to silnik się dławi. Poszukuję sprawdzonego serwisu samochodów ciężarowych, gdzie mógłbym ją zaprowadzić, aby uniknąć niekompetentnych serwisów i wywalania pieniędzy w błoto. Najlepiej gdyby był to serwis w okolicach Kielc lub Jędrzejowa. Z góry dzięki, Darek
Byłem i serdecznie polecam! Fachowa i skuteczna naprawa mojego TIR'a na miejscu, po niedługim oczekiwaniu mogłem ponownie cieszyć się z jazdy Także jeśli ktoś szukałby dobrego serwisu TIR to szczerze polecam.
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Nowy Lexus IS - zestaw elementów podnoszących bezpieczeństwo Lista wyposażenia standardowego nowego Lexusa IS obejmuje najszerszy z segmencie kompaktowych sedanów zestaw elementów podnoszących bezpieczeństwo. Te intuicyjne w obsłudze funkcje łączą optymalne wspomaganie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.