Zapytaj w najbliższym warsztacie lakierniczym.Regeneracja reflektorów polega na polerowaniu.Coś jak polerka lakieru.Tylko najpierw sprawdz,czy ci się to opłaca.Ceny reflektorów do Audi 80 wahają się od 100 zł do nawet 1500.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
jesli chodzi o okolice czestochowy to w koziegłowach jest zakład renowacji samochodow, tam robia takie rzeczy. Ja robilem renowacje lamp przod/tyl, zaplacilem 40zł.
Ostatnio edytowany przez marek79, 30 Maj 2010, 18:22, edytowano w sumie 1 raz
Eh, kup sobie preparat do polerowania plastików (np.) i minimalnym wysiłkiem oraz kosztem wypolerujesz sobie reflektory. Naprawde nie ma przy tym dużo roboty
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Toyota Avensis silnik 2.0 D-4D Powerboost Avensis 2.0 D-4D Powerboost rozwija moc 150 KM (o 26 KM więcej niż w przypadku wersji seryjnej) oraz moment obrotowy 350 Nm (w zakresie 1600-2800 obr./min., o 40 Nm wiecej niż w przypadku wersji seryjnej). Dzięki temu przyśpieszenie ...
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek Firma Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek swoją działalność prowadzi nieprzerwanie od 2019r. Naszą pasją jest pomoc drogowa i związane z nią usługi holownicze w Krakowie, oraz na autostradzie A4 Kraków. Firma posiada licencję wspóln ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.