Zapytaj w najbliższym warsztacie lakierniczym.Regeneracja reflektorów polega na polerowaniu.Coś jak polerka lakieru.Tylko najpierw sprawdz,czy ci się to opłaca.Ceny reflektorów do Audi 80 wahają się od 100 zł do nawet 1500.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
jesli chodzi o okolice czestochowy to w koziegłowach jest zakład renowacji samochodow, tam robia takie rzeczy. Ja robilem renowacje lamp przod/tyl, zaplacilem 40zł.
Ostatnio edytowany przez marek79, 30 Maj 2010, 18:22, edytowano w sumie 1 raz
Eh, kup sobie preparat do polerowania plastików (np.) i minimalnym wysiłkiem oraz kosztem wypolerujesz sobie reflektory. Naprawde nie ma przy tym dużo roboty
Jak przygotować się do zakupu używanego Volvo? Porady i wskazówki Zakup używanego Volvo, podobnie jak każdego innego samochodu, wymaga odpowiedniego przygotowania, aby uniknąć potencjalnych problemów. Jakie cechy wyróżniają używane samochody Volvo? Czy możliwe jest kupno auta ...
Kalkulator - prawo jazdy kat. "B" + przyczepa Jak ciężką mogę ciagnąć przyczepę mając prawo jazdy kategorii"B"? Czy mogę jechać z przyczepą kempingową? Czy przyczepa musi posiadać hamulec najazdowy? Jak policzyć czy jazda z przyczepą jest zgodna z prawem?
Trzask - Bogdan Woszczerowicz Firma TRZASK - Bogdan Woszczerowicz działa od 1993 roku i od początku wykonuje "ultrabond" naprawy szyb samochodowych (klejenie szyb samochodowych). Stosowana przeze mnie amerykańska technologia Ultra B-O-N-D Inc. (licencja nr 441) pozwala reperow ...
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.