Gdzie w necie aktualne ceny paliw z konkretnych stacji-Łódź?

30 Maj 2008, 15:04

Nie wiem czy dobre forum, ale zaryzykuję. Tak jak w temacie: czy jest jakaś stronka w necie gdzie znajdują się aktualne ceny paliw na łódzkich stacjach :?:
TDI.SUBARU
Początkujący

Zdjęcia: 1

02 Cze 2008, 09:20

Polecam darmowy program kalendarz xp, kiedyś z niego korzystałem i o ile dobrze pamiętam była tam tak opcja jak dane info z internetu, gdzie obok kursów walut była tabela z bieżacymi danymi paliw nie tylko w samej Łodzi ale w całym kraju też, pokazane gdzie są min. ceny gdzie max. itp.

Mały update: strona do której odwołuje się ten program to: [link do autocentrum.pl wygasł]
Vander
Nowicjusz

25 Cze 2008, 14:24

Vander napisał(a):Polecam darmowy program kalendarz xp, kiedyś z niego korzystałem i o ile dobrze pamiętam była tam tak opcja jak dane info z internetu, gdzie obok kursów walut była tabela z bieżacymi danymi paliw nie tylko w samej Łodzi ale w całym kraju też, pokazane gdzie są min. ceny gdzie max. itp.

Mały update: strona do której odwołuje się ten program to: [link do autocentrum.pl wygasł]

Niestety :cry: od jakiegoś czasu ta strona juz nie działa, jeżeli ktoś ma inny adres to proszę o aktualizację.
Vander
Nowicjusz