Gdzie w necie aktualne ceny paliw z konkretnych stacji-Łódź?

30 Maj 2008, 16:04

Nie wiem czy dobre forum, ale zaryzykuję. Tak jak w temacie: czy jest jakaś stronka w necie gdzie znajdują się aktualne ceny paliw na łódzkich stacjach :?:
TDI.SUBARU
Początkujący

Zdjęcia: 1

02 Cze 2008, 10:20

Polecam darmowy program kalendarz xp, kiedyś z niego korzystałem i o ile dobrze pamiętam była tam tak opcja jak dane info z internetu, gdzie obok kursów walut była tabela z bieżacymi danymi paliw nie tylko w samej Łodzi ale w całym kraju też, pokazane gdzie są min. ceny gdzie max. itp.

Mały update: strona do której odwołuje się ten program to: [link do autocentrum.pl wygasł]
Vander
Nowicjusz

25 Cze 2008, 15:24

Vander napisał(a):Polecam darmowy program kalendarz xp, kiedyś z niego korzystałem i o ile dobrze pamiętam była tam tak opcja jak dane info z internetu, gdzie obok kursów walut była tabela z bieżacymi danymi paliw nie tylko w samej Łodzi ale w całym kraju też, pokazane gdzie są min. ceny gdzie max. itp.

Mały update: strona do której odwołuje się ten program to: [link do autocentrum.pl wygasł]

Niestety :cry: od jakiegoś czasu ta strona juz nie działa, jeżeli ktoś ma inny adres to proszę o aktualizację.
Vander
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kalkulator średniego spalania
    Policzenie wartości średniego spalania jest dosyć istotne dla większości kierowców dlatego też przygotowaliśmy kalkulator kosztów zużycia paliwa który pozwala obliczyć średnie spalanie na określonym dystansie, ...