Gdzie wynająć auto w Warszawie?

06 Lip 2016, 09:48

Masz masę ofert. Najlepiej jeśli podzwonisz po różnych wypożyczalniach i popytasz. Jeśli chcesz samochód na dłuższą jazdę to też jest taka możliwość. Jeśli chcesz do dowolnej jazdy po mieści, w sam raz będzie pojazd z oferty firmy, którą podałeś w poście.
autoele
Obserwowany

Prawo jazdy: 05 05 1991
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Opel Corsa
Silnik: 1.4
Paliwo: Benzyna
Typ: Inny
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

25 Sie 2016, 11:04

Polecę wzorem innych wypożyczalnię, z którą mam dobre doświadczenia. Jest to Go Rental Cars z siedzibą w centrum Warszawy.
O sis-car nie słyszałem, ale nie przejmowałbym się na Twoim miejscu. Jak auto nie jest zajechane, a w umowie, którą Musisz przeczytać nie ma kruczków, to śmiało bierz.
JJacek
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 20 01 1993
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Hyundai Sonata
Silnik: 2,0 CRDI 140 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2007

31 Paź 2016, 09:54

Jedyna znana przeze mnie wypożyczalnia samochodów znajduje się niestety w Łodzi, ale w każdym razie proponuję użyć wyszukiwarki, przejrzeć oferty oraz opinie na temat danej firmy. Może to być niezwykle istotne w razie jakiegoś zdarzenia drogowego.
Kozik102
Obserwowany

Prawo jazdy: 07 08 1970
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi A6
Silnik: 2.0 252KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

29 Lis 2016, 08:30

Gdy jadę do Warszawy i potrzebuję auta dzwonię do wypożyczalni Rent 'n' go. Korzystałem z ich usług już kilka razy i zawsze ich chwaliłem. Minimum formalności, fajne, pachnące auta.
automaniak81
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 02 1981
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Mazda6
Silnik: 2.0 165KM
Rok produkcji: 2014

09 Kwi 2017, 11:32

Sprawdz ofertę Envy Cars Warszawa
cdsipro
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 12 2009
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Volvo
Silnik: 2000

18 Lip 2017, 08:32

"Jednym z nadmorskich kurortów, jest miasto Gdynia. Poza sezonem, miejscowość zamieszkiwana przez około czterysta tysięcy mieszkańców. W sezonie letnim, liczba ta zostaje prawie podwojona i w tym czasie wynajem samochodów gdynia cieszy się na prawdę wysokim zainteresowaniem. Miałem przyjemność kilka dni temu rozmawiać z przedstawicielem prasowym, jednej z największych wypożyczalni samochodów w całym kraju. W czasie krótkiej rozmowy udało mi się ustalić, że zapotrzebowanie na samochody osobowe w okresie wakacyjnym w mieście Gdynia jest tak wysokie, że firma dokonuje relokacji posiadanego taboru z innych, nawet odległych miejscowości. Największym zainteresowaniem cieszą się te modele samochodów, które charakteryzuje niskie spalanie w jeździe miejskiej. Ma to szczególne znaczenie, jeśli weźmiemy pod uwagę korki. Na drugim miejscu uplasowały się samochody kategorii premium, czyli takie, których wartość rynkowa przekracza kwotę trzystu tysięcy. Jak łatwo można się domyśleć, w takim pojeździe można spodziewać się dwustrefowej klimatyzacji, tabletów umieszczonych w zagłówkach foteli, aby w trakcie podróży można było obejrzeć jakiś film. System nagłośnienia najbardziej prestiżowej marki, a także lodówkę w bagażniku.

Muszę się Wam przyznać, że na tegoroczne wakacje wybieram się pociągiem i dopiero na miejscu wypożyczę samochód. Jest to zdecydowanie najtańsze i najwygodniejsze dla mnie rozwiązanie, biorąc pod uwagę atrakcyjne ceny jakie przygotowała wypożyczalnia.
" po przejsciu w zakładkę bez problemu zarezerwujesz auto, możesz podać miasto z którego wyjeżdżasz oraz w którym byś chciał je odstawić :)
TomekKania
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 07 2004
Auto: Golf 4

30 Lip 2017, 21:00

Bezproblemowo wszystko u mnie przebiega z firmą Bziuk. Dodatkowo bardzo miła obsługa...polecam
Leather
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 09 1932
Przebieg/rok: 17tys. km
Auto: Nie mam

01 Sie 2017, 12:54

Teraz w Warszawie można wypożyczać samochody na minuty, Traficar i Panek ma taką opcję. Są też skutery.
Maciek77
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Toyota Corolla

08 Sie 2018, 14:11

korzystałem mm cars rental i byłem zadowolony
markoo
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 01 1987
Auto: Opel Astra V
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2017

20 Lis 2018, 10:58

Ja byłem niedawno w stolicy to wynajmowałem w Jabłonnej w Ready to Go - fajne Peugeoty mają do jazdy. Zadbane, czyste. Cenowo wydaje mi się że bardzo w porządku. Podstawienie auta w wybrane miejsce, bezproblemowy kontakt. Ogólnie fajnie mi się to sprawdziło
Hyeniek
Nowicjusz

Prawo jazdy: 06 07 1982
Auto: MAN
Paliwo: Diesel
Typ: Van

22 Lut 2019, 10:07

Dobrze poznać inne sprowadzone opcje :) Zapewne skorzystam ;)
Ja zazwyczaj jak przebywam w Warszawie, Krakowie czy Rzeszowie to korzystam z CaRent24.pl . Mają samochody w tych miastach, jeszcze się nie zdarzyło żebym nie był zadowolony :) Duży wybór samochodów i opcjonalnych dodatków oraz niskie ceny jak na Warszawę i Kraków :happy:
Pablittto
Obserwowany