Gdzie założyć instalacje gazową do skody?

28 Lut 2011, 21:31

Chciałbym załozyc instalację gazowa do skody felicii 1.3.
Czy ktoś może polecić jakiś sprawdzony i nie za drogi warsztat gdzie się tego podejmą.
Może juz ktoś zakladał wczesniej i ma wyrobione zdanie i opinię?
Pytałem w kilku miejscach ale rozbieżność cen jest szokująca od 1600zł nawet do 2500zł.
Niestety jak czyta sie opinie na necie to ciezko jest trafić na solidny warsztat na który nie byłoby skarg.Czekam na podpowiedzi.
Ps. Interesują mnie warsztaty tylko na Śląsku
rafce
Nowicjusz

Miejscowość: Dąbrowa Górnicza

01 Mar 2011, 15:34

Ja montowałem kiedyś w tym zakładzie - http://eautogaz.republika.pl/ do hondy civic 95r instalacja II generacji i nie powiem bo byłem zadowolony szef zna się dobrze i wie co do czego i z czym.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

01 Mar 2011, 15:58

PrezesArtek napisał(a):Ja montowałem kiedyś w tym zakładzie - http://eautogaz.republika.pl/ do hondy civic 95r instalacja II generacji i nie powiem bo byłem zadowolony szef zna się dobrze i wie co do czego i z czym.

Wielkie dzięki za informację. Nawet mam do tego serwisu blisko. Dzwonilem i usłyszałem ze koszt bedzie 1600zł ze wszystkimi papierami i gwarancją. To cena do przyjęcia. Chyba z tego skorzystam
rafce
Nowicjusz

Miejscowość: Dąbrowa Górnicza

02 Mar 2011, 07:55

Jak ja montowałem to sterownik LPG założyli BINGO ale jak będziesz chciał to założą też STAGA tylko cena może się różnic.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Aston Martin Vanquish Vision
    Ten zupełnie nowy model Astona Martina będzie się wyróżniał centralnie umieszczonym silnikiem z tyłu Jest to całkowicie nowa konstrukcja która została zbudowana od podstaw i nie bazuje na żadnym z poprzednich ...