15 Maj 2011, 14:33
dziękuję Wam za pomoc
termometr kupilem w hipermarkecie za 12pln czyli groszowe sprawy, co ciekawe jak ogladalem na allegro teraz to takie same egzemplacze chodzą po ok 50pln tylko mają dodatkowo podswietlenie i gniazdo do zapalniczki
mój jest na 1 baterie aa i nie ma poswietlenia ale pokazuje jednoczesnie czas, temp wew, i temp na zew i nie trzeba nic przelaczac
myslicie ze ten term jest dokladny? o ile oszukuje?
dlaczego ręcznie trzeba przestawiac go na mróz? tz jak jeden przycisk wciskam to pojawia sie symbol sniegu na temp zew i znika
tak jakby na zime trzeba bylo klikac ze moze byc temp na -
raczej chcialem zamontowac ten czujnik pod lusterkiem np prawym, po pod zderzakiem jak zamontuje to skraplacz nie zakłóci pomiarów bo odrazu za zderzakiem jest skraplacz i on jest cieply zawsze, zresztą jak mam kable przeprowadzic z wnętrza auta do komory silnika? myslalem raczej aby zamontowac pod lusterkiem albo przeprowadzic kabel calkiem do tylu i miedzy dachem i klapą bagaznika wyprowadzic i zamontowac kolo anteny
fajna sprawa nigdy nie mialem auta z term a wiem ze są auta z wyposazonym juz seryjnie term, tym term chcialbym spr głównie czy klima wlasciwie dziala tz ze jak ustawie 17C to czy jest 17 i juz widze ze nie bo mimo ustawienia na max chlodzenie term lezal na desce rozdzielczej i bylo az 18,5C