GENEWA 2008

06 Mar 2008, 15:41

Już na początku marca w Genewie podczas salonu samochodowego podziwiamy nowoczesne i piękne auta.

Oprócz tłumu dziennikarzy i ich błyskających fleszy, ton przekąsek i setek wspaniałych samochodów, najpiękniejszą stroną każdego salonu samochodowego są atrakcyjne hostessy :D

Wklejajcie tu zdjęcia jakie samochody są zaprezentowane w salonie genewskim i jakie Wam podobają.

W salonie genewskim podoba mi się nowa Honda Accord.

Zdjęcie

W zakresie stylistyki nowy model jest udanym stopniem ewolucji obecnego, od którego jest szerszy i niższy. Wystające nadkola i zwarty przód podkreśliły agresywny charakter auta.

Pozdro :wink:
Per aspera ad astra
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

07 Mar 2008, 10:36

Bardzo ładna Ta Honda Udała Im się
pietrzyk
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: sosnowiec

07 Mar 2008, 16:16

Mnie również urzekła :) ładna....w TVN TURBO mają być specjalne odcinki poświęcone Salonowi w Genewie
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

07 Mar 2008, 23:28

Witam,
mnie najbardziej spodobał się Koenigsegg CCXR.
Inżynierowie zapowiadają że może się rozpędzić do 410km/h ,a więc będzie szybszy niż veyron :twisted:

Jeżeli to prawda że pociągnie 410km/h.

Będzie się działo :)

Pozdrawiam :)Zdjęcie
[/img]
Krzysiek26
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Toyota Avensis Emotion i Hilux Adventure - specjalne edycje
    Specjalne edycje popularnych modeli Toyoty wzbogacą ofertę koncernu Toyota Motor Poland. Już od połowy września br. będą dostępne modele Avensis Emotion, oraz model Hilux Adventure. W obu przypadkach popularne modele koncernu ...