REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Standart standartem ale takie rzeczy uzgadniam z klientem przed przystapieniem do pomiaru i regulacji geometrii:Coroon napisał(a):Oczywiście nie dostałem paragonu - standard krakowski ale okey.
Standart..Coroon napisał(a):Dostałem za to wydruk całej operacji - czyli to co było nie tak i co zostało naprawione w geometrii.
Coroon napisał(a):Na dokumencie są dane firmy ale moich nie ma oprócz - "polonez caro, 1993-". Jest data i godzina usługi
Nie wyobrazam sobie wydruku bez danych samochodu-oczywiscie mam na mysli nr.rej. ...Coroon napisał(a):Czy na takim dokumencie nie jest obowiązek wpisania (przez mechanika) numerów auta itp
Mozesz zagrać z innej"beczki"....Podjedz do nich i poproś o wydruk pomiaru geometrii Twojego samochodu.Ten który dostałes od nich gdzies Ci zaginął a chcesz takowy miec bo wszelkie naprawy itp.zbierasz w dokumentacji samochodu i jest Ci niezbędny.Ciekawe co powiedzą-a jak wydrukują nowy/moze data wykonania czynności ma znaczenie/to upieraj się przy tym zeby wpisali nr.rej.pojazdu i ktoś niechzłozy "autograf"..Coroon napisał(a):Czyli powinienem do nich podjechac i wymusic podpisanie danych auta + podpis pracownika, ktory dokonal pomiarów?
tzn na co moge sie powolac.
Jak zrobisz to myślę ze juz twoja sprawa...Coroon napisał(a):CHoć wolalbym obrac strategie podjechania i poproszenia o dopisanie danych auta + podpis serwisanta - nie lepszy pomysl?