W grę wchodzi tylko lakierowanie zderzaka lub możesz w mieszalni lakierów kupić niewielką ilość lakieru w kolorze Twojego auta (wygląda jak lakier do paznokci) i przymalować, żeby nie rzucało się w oczy jeżeli chcesz to zrobić tanim kosztem.
Zdecydowanie polecam Puller - jest to innowacyjna technologia, która za pomocą suchego lodu czy kleju usuwa wgniecenia bez lakierowania. Sam korzystałem z Pullera i efekt przeszedł moje oczekiwania. Nieważne czy są to uszkodzenia od kasztanów, gradu czy stłuczek - z każdym ta technika radzi sobie świetnie. Koszty są też dużo niższe aniżeli przy tradycyjnym lakierowaniu. Pozdrawiam, Janek
Jak ja sobie radzę z takimi problemami? Benzyna ekstrakcyjna,klej Distal nałożony tylko w miejsce ubytku(lepszy jest w tym wypadku od szpachli),czekam aż trochę stwardnieje ,nakładam,obrabiam packą,czekam aż stwardnieje całkowicie,delikatnie szlifuję ściernym,potem spray i delikatnie pryskam .Gwarantuję,że klej nie puści nigdy,nie odpryśnie za Chiny Wszystkie delikatne ubytki tak reperuję,naturalnie przy większych tylko szpachla.
Lexus zbudował plac zabaw dla fanów off-roadu. I pięknych widoków Długi weekend to świetna okazja, by wyskoczyć w plener. Dla niektórych oznacza to leżenie pod drzewem na kocyku, a dla innych przedzieranie się w gumowcach przez gęste zarośla. Fanów tych jakże odmiennych form ...
Ja miałem raz problem z głębokim zarysowaniem, a na lakiernika stać mnie nie było. Kupiłem sam w sklepie szpachle, lakiery jakie potrzebowałem i udało mi się samemu naprawić lakier nie mając wiedzy lakierniczej i doświadczeń do tej pory
Najlepiej będzie udać się do zakładu zajmującego się profesjonalną renowacją lakieru. Doświadczenie w wykonywaniu tego rodzaju usług mają specjaliści zajmujący się odświeżaniem lakieru.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.