Glosniki do Poloneza Atu

20 Wrz 2008, 14:27

witam wszystkich, czy mógłby mi ktoś pomoc z doborem glosnikow bo ja sie wogole na tym nie znam. Otóż mam Poloneza Atu plus i mam w nim orginalne glosniki i chce je wymienic, mam radio sony CDX-L410 4x45W , od kolegi odkupilem glosniki na przod Pionner 110W 10cm, a nie wiem jakie kupic na tyl by ladnie mi garlo :( chce wstawić nowe w miejsce orginalnych 13cm, i dokupie jakies jeszcze w polke 6x9 tylko nie wiem o jakiej mocy maja byc by ladnie graly bez wzmaka, by nie trzeszczaly i charczaly jak sie wezmie glosniej :( prosze o pomoc
charli69
Nowicjusz

21 Wrz 2008, 03:28

Napisz do ilu PLN mają być te głośniki.
A zamiast kupować 6x9 w półkę, to ja proponuje przeznaczyć te pieniądze na wytłumienie drzwi, i z tego co jeszcze zostanie, dołożyć do tych 13 i kupić trochę lepsze.
Wspaniała muzyka na wspaniałym sprzęcie:) Wszystko czego potrzebuje:)
Bryza
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Piski, luzy i stuki w zawieszeniu
    Zły stan techniczny pojazdów jest co roku przyczyną wielu wypadków drogowych. Jesienią warto sprawdzić stan zawieszenia swojego samochodu i przygotować go do bezpiecznej jazdy w trudnych warunkach zimowych. ...
    Nie czekaj na pierwszy śnieg ze zmianą opon na zimowe
    Wielu kierowców odkłada na ostatnią chwilę zmianę opon na zimowe. Oznacza to, że kiedy wystąpią przymrozki albo spadnie pierwszy śnieg, bardzo łatwo o stłuczkę, a dodatkowo w warsztatach tworzą się kolejki. Podpowiadamy ...