Glosniki do Poloneza Atu

20 Wrz 2008, 14:27

witam wszystkich, czy mógłby mi ktoś pomoc z doborem glosnikow bo ja sie wogole na tym nie znam. Otóż mam Poloneza Atu plus i mam w nim orginalne glosniki i chce je wymienic, mam radio sony CDX-L410 4x45W , od kolegi odkupilem glosniki na przod Pionner 110W 10cm, a nie wiem jakie kupic na tyl by ladnie mi garlo :( chce wstawić nowe w miejsce orginalnych 13cm, i dokupie jakies jeszcze w polke 6x9 tylko nie wiem o jakiej mocy maja byc by ladnie graly bez wzmaka, by nie trzeszczaly i charczaly jak sie wezmie glosniej :( prosze o pomoc
charli69
Nowicjusz

21 Wrz 2008, 03:28

Napisz do ilu PLN mają być te głośniki.
A zamiast kupować 6x9 w półkę, to ja proponuje przeznaczyć te pieniądze na wytłumienie drzwi, i z tego co jeszcze zostanie, dołożyć do tych 13 i kupić trochę lepsze.
Wspaniała muzyka na wspaniałym sprzęcie:) Wszystko czego potrzebuje:)
Bryza
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Opel Calibra GTC Concept
    Silnik 2.8, 325 KM. Bardzo podobna jest do Isignii, a ta jak wiadomo była i jest świetna. A wy co myślicie na temat nowej calibry? Jeszcze dodam, że ma kosztować około 200 tysięcy gdzieś to na angielskiej stronie przeczytałem. ...
    Volvo rozwija auta elektryczne - ładowanie w 90 minut
    Nowe, elektryczne Volvo C30 przyspiesza do 70 km/h w 5,9 sek., a ładowanie jego baterii zajmuje tylko 90 minut. Skrócenie czasu ładowania i polepszenie osiągów aut elektrycznych stało się możliwe dzięki współpracy ...