Golf 1.6 BiFuel

22 Cze 2015, 21:23

witam , chce sprowadzić samochód golf 6 z silnikiem 1.6 z myślą o instalacji gazowej , tylko nie wiem co było by lepszym wyborem? sprowadzenie golfa z instalacją BiFuel czy lepiej zamontować dobrą instalację u sprawdzonego gazownika? nie wiem jakie problemy czekają przy rejestracji auta sprowadzonego z instalacją gazową
toom
Początkujący

Prawo jazdy: 15 05 1980
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: clio/fabia
Silnik: 1.2 16v /sdi
Rok produkcji: 2003

25 Cze 2015, 23:04

Według mnie najlepiej samemu założyć instalacje z mojego doświadczenia Niemiec ,Belg czy Holender nie sprzedaje auta z małym przebiegiem w dodatku z małym przebiegiem chyba że auto było uszkodzone , najlepiej samemu założyć instalacje w aucie i mamy pewność. Jeśli chodzi o instalacje polecał bym Landi Renzo a też przede wszystkim odpowiedni zakład .
Zefir
Początkujący

Prawo jazdy: 09 06 2008
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Skoda
Silnik: 1.4
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2009
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Różnorodne wersje Golfa na przestrzeni lat
    Debiut Volkswagena Golfa pierwszej generacji w 1974 roku okazał się początkiem imponujących historii pełnej sukcesów. Od tego czasu wyprodukowano ponad 33 miliony egzemplarzy tego modelu. Na szczególne podkreślenie ...