REKLAMA
Samochod; Golf 1.9 TDI 105 km BKC 2004
Witam. Przejdę od razu do konkretu.. Dzisiaj miałem pewną przygodę bo wymieniłem olej w samochodzie jaki-olej-do-golf-v-1-9-tdi-105-km-bkc-norma-505-01-vt122258.htm i filtr oleju, (filtr paliwa, powietrza - 5 dni temu) rano jeszcze było ok, zrobilem ze 25 km. Na wieczór odpalam go jade, jade no i pierwszy raz przerwało, ja mysle co jest, pozniej znowu przerwało, a minute pozniej było czuć jak przerywa, tak jakby się "dławił" nie wiem jak to opisać nawet, bo strasznie dziwna sytuacja, ciężko mi ocenić od czego to może być, to napisałem w tym temacie, może ktoś zaglądnie i podpowie co może dolegać temu golfowi.. Pozdrawiam.
O i moge napisać to, że "dławił się, przerywał chwile" i nagle spirala wyskoczyła na żółto od świec i nagle przestało, zaczął normalnie jechać, ALE! spirala (ikonka) od świec cały czas mrugała na desce.
dodam, ze rano na jalowym biegu bardzo ladnie pracował, jak typowy diesel. Tylko cos pod wieczór zaczął świrować, byłbym wdzięczny za jakieś wskazówki, albo jak bym mógł zdiagnozować sam, bo mam metlik w glowie co z nim