Witam, chciałbym wam przedstawić mój nowy nabytek, jakim jest Volksvagen Golf 3. Jest on wyposażony w silnik 1.8 o mocy 75 KM. Ma ABS, 2 poduszki powietrzne, wspomaganie, a nawet klmę
. Co najważniejsze jest w nim zamontowana instalacja gazowa 2 generacji, przez co jazda nie jest odczuwalna tak bardzo dla portfela. Kosztował on 4000 zł, ale dogadałem się z gościem, że za 3800 zł z radiem sony jakimś, chciałem je podłączyć , ale nie mieści się do odtworu na radio
. Gość mi dorzucił jeszcze komplet opon zimowych, to radio, dojazdówkę i 3 kołpaki, bo 4 nie mógł znalezć
. Opony są w nim w dobrym stanie, tak mi się wydaję. Na stacji diagnostycznej nie mili żadnych zastrzeżeń prawie, tyko powiedzieli, że trzeba wymienić łączniki stabilizatora i przewody hamulcowe. Jest on bardzo zadbany, ale posiada też mankamenty, są to: na początki trochę zardzewiałe progi i nadkole z przodu przy progu, wgniotka lekka na drzwiach, bo jakiś podpalacz chciał go podpalić i wybił szybę i zrobił ta wgniotkę i tak dziwnie lakier po tym zmatowiał. Ale poza tym jest OK
. Strasznię się cieszę z zakupu, bo to moje pierwsze auto
.