Golf 3 i modyfikator plus

06 Cze 2010, 12:28

Witam wszystkich! Jestem nowy na forum, przeglądałem poprzednie wpisy dotyczące "Modyfikator plus", widziałem reklamę na TVN Turbo, zaciekawił mnie ten preparat, chciałbym się dowiedzieć czy rzeczywiście on coś daje. Posiadam golfa 3 z silnikiem disla, klasycznym, bez turbiny z 97r. Spalanie mam ok 8l/100km (średnio). Czytałem na forum opinie użytkowników przed zimą na temat tego specyfiku, zastanawia mnie jak wasze auta spisały się w zimie, czy ktoś tego używa? Czy ten preparat wytwarza jakieś skutki uboczne dla samochodu? Czy rzeczywiście praca auta poprawia się po zastosowaniu tego preparatu? Czy opłaca mi się wlać go do Golfa? Proszę o opinie na ten temat :)
VW Golf III, 1997r, 1.9D CL, 220 000km, Hatchback 3 drzwiowy
elusiwe
Nowicjusz

Miejscowość: Hrub

07 Cze 2010, 10:55

no wlasnie tez chciałem załozyc taki temat bo nie wiem czy on cos daje lepszego w autkach
seba123456789-1
Aktywny

Miejscowość: bydgoszcz

07 Cze 2010, 12:17

szczerze?? w zdrowym silniku nic
w umierającym szanse na sprzedanie auta osobie która nie ma wielkiego pojęcia co kupuje.

ogólnie oddala wizje śmierci silnika o kilka tygodni/miesięcy

żadne specyfiki nie odwrócą zużycia silnika, a lanie ich do oleju wysokiej jakości to paranoja, lepiej kupić byle jaki olej o wyższej klasie gęstości efekt ten sam :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Niespodziewany pieszy na drodze
    Piesi, rowerzyści i motocykliści są ofiarami ponad połowy śmiertelnych wypadków drogowych w Polsce. Z tych grup piesi stanowią aż 35% zabitych, co jest bardzo niepokojące w kontekście średniej w krajach Unii Europejskiej, ...