Golf 3

08 Wrz 2010, 22:00

Co powiecie na temat golf III słyszałem że gnije czy to prawda??? Mam 10 tys i chciał bym go kupić w dieslu co myślicie???
Rafciiio
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

09 Wrz 2010, 12:28

gnije jak każde już nie młode auto,
jak większość hatchbacków do sprawdzenia szczególnie: tylna klapa, progi w okolicach tylnego spawu, jak był klepnięty w tyłek belka bagażnika,

co do diesla :wink: rozważ 2.0 w gazie koszt jazdy ten sam jednak przyśpieszenie nie to samo :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

09 Wrz 2010, 16:07

hehe tak sie sklada ze moj ojciec ma golfika III 1.9 D i moze jest przymulony ale pali mniej od 2.0,wiem bo gadalem z jego kolega ktory wlasnie takowym jezdzi no ale wiadomo jak sie chce wiecej mocy to wiadomo cos kosztem czegos :wink:
bonifacy166
Początkujący

Miejscowość: Mazowieckie

09 Wrz 2010, 16:10

5 litrów ON kosztowo wypada tyle co 10l LPG a 2.0 spokojnie pali w granicach 9 nawet przy dośc brutalnym traktowaniu :mrgreen:
zwiększanie spalania jest tylko jak chemy latać powyżej 130 wtedy spokojnie łyka 11 litrów
max spalanie to 17 ale prędkość była w granicach 200 (GPS) więc obrotomierz na czerwonym polu :wink:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Lexus RC
    Rodzina sportowych samochodów Lexusa wkrótce powiększy się o nowe auto z otwartym dachem, czyli długo wyczekiwany model LC w wersji Convertible. A co z mniejszym Lexusem RC? W 2014 roku japońska marka zaprezentowała ...