Jakie to jest radio które chcesz podłączyć? Napisz model, jakieś numery?
Generalnie jak byś chciał podłączyć radio z typowym ISO to potrzebna by była przejściówka [link do oferty na Allegro wygasł] szukaj pod "BOSE ISO Golf". I pewnie przyda się kolejna z ISO do tego radia które masz.
Dziwne ciutek, albo już mi się myli... Złącza na fotce są podobne do tych z Audi... Tutaj są takie złącza do Audi. A do radia, to musisz poszukać złącze ISO i nazwa twojego radia.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Ta czarna złączka to zasilanie radia . Powinna tam być brązowa kostka podobna do czarnej to są głośniki .ta małe są nie potrzebne do tego odbiornika . Przy założeniu bo nie wiem co to za radio , że to Sony to będzie potrzebna taka [link do oferty na Allegro wygasł] Te małe złączki potrzebne są do dedykowanych odbiorników np VW i niebieska obsłuduje zmieniarkę płyt , zielona obsługuje zestaw głośnomówiący
Jak bezpiecznie korzystać z pobocza? Pobocze zajmuje trzecią pozycję wśród miejsc, gdzie najczęściej dochodzi do wypadków drogowych(1). Choć przepisy jasno określają, kto i w jakiej sytuacji może poruszać się po poboczu oraz kiedy można zatrzymać ...
SKODA Octavia uzyskała 5 gwiazdek w testach Euro NCAP Nowa SKODA Octavia uzyskała 5 gwiazdek w testach zderzeniowych Euro NCAP. "Bezpieczeństwo jest dla marki ŠKODA priorytetem. Odzwierciedleniem tego jest nasz najnowszy model. Naszym celem było stworzenie samochodu, ...
Wygląda na to że będziesz potrzebował dwie przejściówki czyli tak jak napisałem wyżej na ISO i później z ISO na tą do Pioneera. Druga opcja kupić dwie i z nich zrobić jedną
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.