Jakie to jest radio które chcesz podłączyć? Napisz model, jakieś numery?
Generalnie jak byś chciał podłączyć radio z typowym ISO to potrzebna by była przejściówka [link do oferty na Allegro wygasł] szukaj pod "BOSE ISO Golf". I pewnie przyda się kolejna z ISO do tego radia które masz.
Dziwne ciutek, albo już mi się myli... Złącza na fotce są podobne do tych z Audi... Tutaj są takie złącza do Audi. A do radia, to musisz poszukać złącze ISO i nazwa twojego radia.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Ta czarna złączka to zasilanie radia . Powinna tam być brązowa kostka podobna do czarnej to są głośniki .ta małe są nie potrzebne do tego odbiornika . Przy założeniu bo nie wiem co to za radio , że to Sony to będzie potrzebna taka [link do oferty na Allegro wygasł] Te małe złączki potrzebne są do dedykowanych odbiorników np VW i niebieska obsłuduje zmieniarkę płyt , zielona obsługuje zestaw głośnomówiący
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Cyfrowe lusterko wsteczne - Lexus LS Piąta generacja Lexusa LS wyposażona jest w wiele elektronicznych udogodnień, takich jak pakiet bezpieczeństwa czynnego z funkcjami automatycznego prowadzenia czy 24-calowy, kolorowy wyświetlacz HUD. Łatwą do przeoczenia, ...
Wygląda na to że będziesz potrzebował dwie przejściówki czyli tak jak napisałem wyżej na ISO i później z ISO na tą do Pioneera. Druga opcja kupić dwie i z nich zrobić jedną
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.