Golf 4 1.9 110 do oceny

28 Wrz 2015, 10:50

Witam spojrzał by mi ktos na zdjęcia tego golfa, bo mam zamiar sie po niego wybrac, a mam do niego 125 km... Koles mowi ze dwumasa ze sprzeglem robiona 40kkm temu, brak opon zimowych bo zostawil u wulkanizatora przy wymianie bo mialy 8 lat. Silnik podobno nke myty tylko wytarte plastiki z gory. Auto kupil u handlarza 6 lat temu, przebieg w 95% oryginalny a na pytanie czy bezwypadkowy mowi ze najprawdopodobniej nie bo on sam by nie kupil auta po dzwonie. Czy nie brakuje zadnych zaslepek pod maska? Moze komuś coś rzuci sie w oczy pozdrawiam :) [link do oferty na Olx wygasł]#gallery
sucre22
Nowicjusz

Prawo jazdy: 27 10 2012
Przebieg/rok: 21tys. km
Auto: ---

28 Wrz 2015, 15:01

"... czy bezwypadkowy mowi ze najprawdopodobniej nie bo on sam by nie kupil auta po dzwonie." - co za hipokryta albo już kupił taki i nie widzi żadnych różnic.

Cały przód ciemniejszy, popatrz na zdjęcia a przebieg to "bajka"
Kieł
Stały forumowicz

Auto: Nie mam

28 Wrz 2015, 15:10

Zgadzam się z przedmówcą zwróć uwagę na kierownicę :) strasznie wytarta więc przebieg to fikcja . Blacharkę ciężko ocenić na tych zdjęciach. I niech podaje VIN i sprawdzaj :)
roziom3388
Początkujący

Zdjęcia: 39
Auto: Honda Prelude
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna

28 Wrz 2015, 15:17

Przecież to widać "gołym okiem" zobacz np 2,5,6 zdjęcie i porównuj przód z resztą. :ok:
Kieł
Stały forumowicz

Auto: Nie mam

28 Wrz 2015, 15:30

Kurcze chyba macie rację, dobrze że tu go wkleiłem ^^ Ale gość tak coś kręcił po zapytaniu o przebieg i wypadkowość. Znalazłem jeszcze takiego: [link do oferty na Allegro wygasł]
podobno wszystko sprawne, ma dosłać więcej zdjęć. Turbina podobno sucha, klima "odwszawiana" jak to ujął 2 miesiące temu. Przez 4 lata wymienił amory przód tarcze przód klocki tyl i przód, na rozrządzie jeszcze 40k można przejechać. Tuleje w wachaczach przód też wymieniał. Tylko zimówek nie ma, ten sam tekst co wyżej, ale jak spytałem o felgi to kręcił nosem że sobie zostawi. Samochód kupił przez pośrednika z Niemiec i jest 1 właścicielem w Polsce. Jak spytałem o spryskiwacze lamp to stwierdził że nie wie jak się to włącza i nie wie do czego to. Mógł być zderzak wymieniany?
sucre22
Nowicjusz

29 Wrz 2015, 17:54

@up znalazłem jeszcze jednego:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Prosiłbym o zerknięcie
sucre22
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ponad 210-konna Toyota Yaris
    Sportowa wersja Yarisa z mocnym silnikiem benzynowym. Wraz z nim Toyota powraca do segmentu hot hatchów. Auto o 3-drzwiowym nadwoziu i silniku 210 KM to ogniwo łączące Yarisa WRC z rynkową linią najpopularniejszego ...

30 Wrz 2015, 08:36

Ten czarny ładny,można obejrzeć. Granatowy też niczego sobie.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012