Witam. Problem dotyczy dziwnego kluczyka do VW Golfa 4. Samochód nie jest mój ale chwilowo się nim opiekuję, stąd też nie jestem dobrze zaznajomiony ze wszystkimi częściami i ich działaniem kluczyk wygląda tak: Podejrzewam że może to być coś związanego z autoalarmem ale nie mam pewności. Nie mam też gdzie tego kluczyka, mówiąc kolokwialnie, wsadzić. Poszukiwałem w samochodzie odpowiedniego otworu, do którego by pasował; bezskutecznie. Kluczyk na pewno jest od tego samochodu bo ten większy przycisk na breloku uruchamia centralny zamek (ten drugi to nie wiem co robi). Pomocy!
Ten kluczyk jest od włączania/wyłączania syrenki alarmu. Jak znajdziesz syrenkę to będziesz na niej z tyłu miał taki zameczek. Przeważnie jest na nim taki gumowy kapturek który trzeba ściągnąć żeby się do niego dostać.
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
[VAN-B] C3 Picasso 1,4/Jazz III 1,2/Venga 1,4/Note I 1,4/Meriva B 1,4 Podstawowe kryteria zestawienia: - van segmentu B - silnik benzynowy o mocy ok. 90KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2011 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Citroen C3 Picasso 1,4 - 95KM - Honda ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.