Witam, mam problem z moją czerwoną strzałą, mianowicie Golf 1.9 TDI 90KM. Coś stuka przy prawym kole i z biegiem prędkości stuka coraz szybciej, czego to może być wina? Co sprawdzić w pierwszych kolejnościach? Przeguby ostatnio wymieniane więc wątpie że problem leży po ich stronie. Do tego przy dużych prędkościach od 100km/h cały samochód zaczyna mocną wibrować i z biegiem prędkości te wibrację też narastają, wcześniej też niby wibrowało ale przy większych prędkościach - 160km/h Prosiłbym bardzo o pomoc Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Wymieniany był przegub wew. Nie ma żadnej zależności, po prostu stuka ciągle z biegiem kręceniem się kół. Jest lekki luz przy poruszaniu oponą prawo lewo (poziomo) na podnośniku.
Witam, okazało się że tylnia opona była też zjechana, że aż drut wychodził wiec to prawdopodobnie było przyczyną dziwnego stukania.. Teraz martwią mnie tylko te wibrację wcześniej tak jak mówiłem występowały przy większych prędkościach, teraz problem się znacznie nasilił i przy prędkościach 120km/h tak telepie, że czuję jakbym miał odlecieć zaraz
Renault EZ-ULTIMO to samochód autonomiczny Warszawa posłużyła jako sceneria do dla filmu promocyjnego oraz realizacji sesji zdjęciowej najnowszego samochodu autonomicznego Renault EZ-ULTIMO, oficjalnie pokazanego po raz pierwszy na Salonie Samochodowym w Paryżu. W ...
Hennessey Venom F5 - jeden z najszybszych samochodów na świecie Hennessey Venom F5 to samochód produkowany przez amerykańską firmę Hennessey Performance. Jest to jeden z najszybszych samochodów na świecie, stworzony z myślą o oferowaniu niezapomnianych wrażeń z jazdy. Venom ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.