Golf 4

14 Gru 2010, 10:13

Witam mam pytanie mam na oku tego golfa znajduje się w krakowie podobno ale zero kontaktu czy może ktoś coś wie o tym [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] prosiłbym o jakieś informacje czy ktoś coś o nim wie o tym ogłoszeniu
Piotr18r

14 Gru 2010, 10:19

Kurde już gdzieś widziałem tego Golfa ale niewiem gdzie :roll: ogólnie to cena mi sie niska widzi.A co do kontakut to masz coś takiego jak "napisz do sprzedającego".
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

14 Gru 2010, 10:22

Spójrz po pierwsze na ilość wyświetleń strony- chyba o czymś to świadczy. Poza tym spójrz sobie, ile jest wart naprawdę taki Golf IV GTi...

[link do oferty na Allegro wygasł]
(ten nie jest najbogatszą wersją. Tamten jest wart koło 20 tys. zł)
Ignorance is bliss...
pinio124
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdańsk
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Opel Astra III
Silnik: 1.7 CDTi 100 KM
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

14 Gru 2010, 10:31

Co do wyświetleń strony to może być róznie,auto może być wystawione po innych forach,w innych mediach i wiadomo ludzie jak wciskają link to automatycznie podnosi sie liczba wyświetleń strony.

Przykład,synek z jednego forum 126p sprzedaje tego malucha -> [link do oferty na Allegro wygasł] jak widać ogłoszenie ma już blisko 3000wyświetleń a jeszcze nikt go nie był oglądać.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

14 Gru 2010, 11:30

Rocznik/wyposażenie/przebieg/cena - złom.
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Rok produkcji: 2013

14 Gru 2010, 13:10

Też mi sie tak wydaje że to bubel będzie.
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

10 ciekawostek na temat Toyoty
    Toyota to dziś największy koncern motoryzacyjny świata i jedna z największych firm na naszym globie pod względem przychodów. Japońska marka odnosi sukcesy na rynkach od Ameryki, przez Europę i Azję, aż po Australię. ...

14 Gru 2010, 13:30

Dzięki wielkie własnie zdziwiło mnie ze tak tanio wiem wiem odnośnie jak zadać pytanie tylko nikt nie odpisał na to jak napisałem ze chce sie spotkac i obejrzeć to auto
Piotr18r

14 Gru 2010, 13:56

Jak dla mnie to golf się skończył na III, potem to już nie było to samo, teraz VI jest niezła ale to już zupełnie inna bajka...
Autko! Autko! Autko!
mariano99
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

14 Gru 2010, 18:48

Śmiech na sali, za te pieniądze można ewentualnie z ostrożnością szukać wersji 110 KM z lat 97/98 aby nie trafić na zarżnięty egzemplarz.
Chciałbym widzieć tą książkę serwisową. Ale jeśli już tak gadamy to zadzwoń do sprzedającego i poproś o VIN, następnie jeśli go uzyskasz podjedź do jakiegoś ASO i sprawdź co mówią na temat serwisowania tego samochodu. Jeśli sprzedający się będzie wykręcał to wiadomo co się kroi :D
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Rok produkcji: 1997

14 Gru 2010, 18:52

no tak 3 tez mi sie podoba Tylko GTI 20 Jahre full wersja a co mozecie mi doradzić własnie zdałem prawko i potrzebuje coś kupić do 12000 tak w nawiasie co mozecie doradzić podoba mi sie golf 4 własnie zdziwiłem sie jak zobaczyłem tego i za tyle brat ma takiego ale on to dał za to kasy wienc troche nie realne mi to było jak zobaczyłem 11200 za tego i takie wyposażenie .
Piotr18r

14 Gru 2010, 19:19

a z kim Wy chcecie rozmawiac :shock: ? nawet numeru telefonu nie ma
chyba kolejny zaliczkowiec :mrgreen: za tani ten golf, "sprzedzany! wplac mi 3000 a sprowadze ci podobny"/"wyjezdzam do anglii, nie jest mi potrzebny"
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

15 Gru 2010, 09:47

i jeszcze 2001 rok. Panie nigdy nie bity, jeżdżony przez dziadka do kościoła co niedzielę i czasem w sobotę na zakupy. Codziennie dziadek z babcia MPK jeżdżą bo taniej :mrgreen:

W tej cenie to go można co najwyżej na części kupić. Przełożyć wyposażenie, felgi i mieć zapasowe elementy blacharskie :lol:
bajla
Początkujący

Miejscowość: Wrocław

16 Gru 2010, 13:11

no niestety numeru nie było i to tez troche podejrzane było no szkoda ze tylko tacy ludzie nie maja rozumu tylko kase łapią na tych którzy sie nie znaja

[ Dodano: 16 Grudzień 2010, 19:59 ]
własnie dziś dostałem taka wiadomosć Volkswagen Golf 1,9 GTI/TDI LIMITED EDITION - 11 200 PLN / 2 802 EUR

Witam ,

Samochód jest w bardzo dobrym stanie mechanicznym i optycznym. Ma polskich dokumentów i polskiej rejestracji. Jestem w Atenach, w Grecji i nie mogę dostarczyć samochód do Polska. Jeśli jesteś zainteresowany lub masz jakieś pytania, i czekać na powrót e-mail. Języki: angielski i niemiecki, na polski i używać tłumacza online.

Pozdrowienia z Aten

--
Daniel Kasprick
- Systems Development Manager
Piotr18r

02 Lut 2011, 11:17

hehe, ktoś nieźle ściemnia. Ja z zasady nie wierzę żadnym komisom, giełdom, handlarzom i innym tego typu instytucjom. Jak kupować samochód używany to albo od zaufanego znajomego albo przez autoryzowany komis. Wolę zapłacić trochę drożej ale mieć pewność, że nie płacę za szmelc. Ostatnie swoje auto kupiłem w Używane Jak Nowe i jestem bardzo zadowolony. Sprawdzone, sensowne samochody i pożądna obsługa łącznie z kredytem i ubezpieczeniem. No i gwarancja na rok i pewność, że jak się coś sypnie to nie będzie trzeba szukać sprzedawcy nie wiadomo gdzie...
Autko! Autko! Autko!
mariano99
Początkujący

03 Lut 2011, 12:44

Cena jest podejrzanie niska,wiec radziłbym uważać na ten samochód. Prawdopodobnie jest powypadkowy,ale trzeba by to obejrzeć na żywo żeby stwierdzić.
Alkomaty
Aktywny
Awatar użytkownika