Golf 4 zawieszenie

20 Lut 2014, 20:26

Witam chciałbym się dowiedzieć co muszę wymienić w moim golfie mianowicie z przodu w zawieszeniu gdy jadę coś brzęczy jakby blacha o blachę jest taki metaliczny stuk jak metal o metal
Maniek1234
Nowicjusz

Prawo jazdy: 30 06 2012
Auto: Ford C-max
Silnik: 1,8 TDCI
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005

20 Lut 2014, 21:56

Maniek1234 napisał(a):co muszę wymienić w moim golfie mianowicie z przodu w zawieszeniu gdy jadę coś brzęczy jakby blacha o blachę jest taki metaliczny stuk jak metal o metal
Ty się powaznie pytasz w ten sposób... :?: :?: Mogę Ci powiedziec ze zaczynaj po koleji wymieniac wszystko az wreszcie trafisz.Nie masz pod ręka dobrego mechanika lub SKP zeby porzadnie sprawdzili zawieszenie i powiedzieli co masz naprawić.. :!: :!: Brzęczeć moga klocki hamulca,zwój pękniętej spręzyny,zaciski hamulca i szlag go wie co jeszcze.Ale ja juz zakończyłem wyliczankę a wyzej masz napisane co masz zrobić...Ok... :x
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Komfort, styl i odwaga - Trzy dekady Lexusa
    Świat motoryzacji jest barwny i interesujący. Ale nie byłby taki, gdyby nie producenci prezentujący zupełnie inne podejście do tworzenia samochodów. W tym roku mija dokładnie 30. lat, odkąd kolorów motoryzacyjnemu ...
    BMW 520d EfficientDynamics Edition BluePerformance
    Przyjazny dla środowiska, zrównoważony ekologicznie, nowatorski – oto atrybuty, jakimi musi wyróżniać się zwycięzca w tej kategorii. Najlepsze pod tym względem okazało się BMW 520d EfficientDynamics Edition ...